Следва

Джоли и Лубутен в чародейна колаборация

Дневниците на редакцията: Кара Делевин с Mulberry пикник, Ким издава книга със селфита, Джоли и Лубутен в чародейна колаборация. И още...

Изрисувани до съвършенство в Париж и достойни да се появят в не една приказка, обувките идват в два цвята - черно и завладяващо червено...

All fashion преди 9 години

Джоли и Лубутен в чародейна колаборация

Анджелина Джоли, или просто Господарката за злото, оставя на заден план тъмната и злостна роля на магьосница от нашумелия през Май месец филм Maleficient.

Този път тя ще очарова модния свят с чародейна колаборация с Кристиан Лубутен. Удивително успешното дуо създаде Malangeli - екстравагантни обувки с достойни за похвала извивки и силни цветове, умело пресъздаващи сложния и тъмен характер на героинята на Джоли.

За първи път показани от самата актриса на премиерата на филма, извисяващите се обувки ефектно емулират спирали от пушек, а прозрачният им връх допринася още повече за красивата илюзия.

Изрисувани до съвършенство в Париж и достойни да се появят в не една приказка, обувките идват в три цвята - черно, бяло и завладяващо червено. Ще можем да си ги закупим от бутиците на Лубутен в Ню Йорк, Лос Анджелис, Лондон, Хонг Конг и Париж от 20 октомври. А приходите от продажбите ще се дарят за SOS Детски селища.



Виж още тук >>>

Кара Делевин с Mulberry пикник

Новото златно момиче на фешън индустрията избра да промотира с парти на открито в рамките на фестивала Wilderness излизането на линията си чанти за луксозния гигант Mulberry. Декорът на пикника бе решен в типичен Mulberry стил: оградено пространство в района на имението Cornbury Park, с разпръснати бали сено и златни балони с форма на сърце. 

В единия от ъглите организаторите бяха ситуирали "Cara-ван”, удачна заигравка с името на Кара, а гостите се излежаваха на карирани Mulberry одеяла за пикник, отпивайки шампанско в чаши от 1920 година.





Виж още тук >>>

Селфитата на Ким ще излязат в книга

Със сигурност Ким Кардашиян е жената отговорна за бурния възход на selfie-движението в световен мащаб и е абсолютен негов предводител.

Царица на селфито, Ким превръща самоснимането в изкуство, като успява сама да си направи снимки, на които изглежда добре, и които запечатват нейни интимни моменти. Рикардо Тиши, оказва се, не е единственият фен от сферата на изкуството и дизайна, който симпатизира на пикантната риалити звезда. Наскоро от обновената издателска къща Rizzoli провъзгласиха Кардашиан за „истинска американска икона” и „съвременно превъплъщение на Мерилин Монро” като анонсираха намерението си да публикуват фотографски албум с нейните селфита. Идеята всъщност хрумва на Ким, докато разглежда секси полароидни кадри на съпруга си Кание Уест. Изданието с твърди корици ще се състои от 352 страници, и ще види бял свят през април 2015 на сравнително ниската цена от $19.95. Ако не ви се чака до тогава, просто следете Ким в Инстаграм



Тони Уорд непростимо секси на 51

Специална страница в нашите дневници е отделена за красавеца Тони Уорд, който в своите 51 години е непростимо секси!

Кариерата му на модел започва преди три десетилетия, и сигурни сме краят й не е близо.

Наслаждаваме му се на корицата на десетото издание на списание Manuscript, в кадрите заснети от Пол Скала. Партнира му абаносов жребец с лъскава козина, а в стайлинга вземат участие Hermès, Bottega Veneta, Ralf Lauren, Driza-Bone, R. M.Williams, Gucci и Prada.





 Грим на хартия

Козметиката се развива паралелно с всичко останало, което я заобикаля и както можем да предположим в бъдеще тя би трябвало да става все по-компактна и да е все по-лесна за нанасяне, за да пести времето и ресурса на все по-заетата градска жена.

Пример за това как би изглеждала тя, или по-скоро опит за развиване на потенциала на козметиката от бъдещето, правят от Mai Couture, които събират всичко, което ни е необходимо само на лист хартия.

Тези нови основи, сенки и руж Papiers трябва просто да бъдат поставени върху лицето, хартията да се натисне и да се остави дa подейства, докато цветът се слее с кожата и тя получи перфектно завършен външен вид.

Въпреки, че все още гледаме с недоверие на подобни иновации, сме по-скоро положително настроени към промените, които се очакват в грима. Нямаме търпение да видим какво следва от тук нататък...









More All fashion