Следва

Transformation Wednesday: Хайди Клум и пищните й хелоуински костюми

Б като Библия, Б като Блог

Докато гледаме спиращите дъха снимки от фестивала "Горящия човек”, няма как да не ни се прииска да се впуснем в приключението...

All fashion преди 9 години

Горящият човек

Докато гледахме спиращите дъха снимки от фестивала „Горящият човек”, нямаше как да не ни се прииска да се впуснем в приключението на безкрайната пустиня на Невада. Това не е просто поредният музикален фестивал, това е панаир на изкуството и свободата. Артисти създават един приказен свят, само за да го изгорят след седмица и единственото място, на което то да продължи да съществува е в спомените на хилядите отишли да го видят наживо. Тези въздействащи фотографии са уловили част от красотата и креативната лудост на това събитие, което сякаш празнува самия живот.

 

somehowlostagain.blogspot.com

Окъпани в цвят

Влюбихме се в този аутфит. Толкова красив и толкова червен, загребващ с пълни шепи от любимия цвят. Червеното е смело, червеното е секси, това е цвят, за който трябва да бъдеш в специално настроение. Но след като веднъж си на вълната, ще искаш да го носиш постоянно.

brooklynblonde.com

Къща на дървото

Някъде в тихите закътани гори на Британска Колумбия, скрита от погледите и ушите на цивилизования свят, на едно дърво е кацнала малка яйцевидна къщичка. Красивата, ръчно изработена структура от дърво се намира в перфектна хармония с високата борова гора, която я заобикаля. Малкото бижу е изработено от Джоел Алън, бивш програмист, който след като е уволнен от работа решава да се оттегли от шумния град в полза на спокойствието на планината.

charismaticplanet.com

Нарисувай ми бижу

Една илюстраторка, Kaye Blegvad, прави бижута, а резултатът е - забавни и уникални произведения на изкуството, които очароват още на пръв поглед. Кaye превръща своите рисунки в нежни бижута, всички изработени на ръка, затова всяко едно е единствено и специално. Красивите творения са освен оригинални илюстрации, превърнати в обекти, и специални талисмани.

datter-industries.tumblr.com

Матис вдъхновява коктейли

Матис вдъхновява изкуството и модата, а защо не и страхотен коктейл, съчетал в себе си смелите цветове, които художникът използва и свободните органични форми. Защо не изненадаш приятелите на партито в петък с барманските си умения? Направи тези коктейли, които са не само страхотни на вкус, ами и впечатляващи и цветни...

За един ще ти трябват:

50мл. синьо кьорасо
25мл. бял ром
25мл. прясно изцеден сок от лимон
портокалова кора за украса

Смеси всички съставки в шейкър, разбий добре и накрая добави лед. А за финал изрежи от портокаловите корички, характерните за художника форми.

designsponge.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.