Следва

Лято в чантата

На лов! Из София, този път за ГАЩЕРИЗОНИ!

Старата страст е новият ни стимул през последната седмица на май. Говорим не просто за хаотичното емоционално пазаруване, а за ловуване - на най-доброто от най-добрите тенденции...

Shopping преди 8 години

Старата страст е новият ни стимул през последната седмица на май. Говорим не просто за хаотичното емоционално пазаруване, а за ловуване - на най-доброто от най-добрите тенденции.

След като ви показахме находките си от последните скоростни обиколки за дънки, връхни дрехи, бельо и рокли, днес с токчетата на старта, насочваме целия си шопинг заряд към Гащеризонът. Определено любимата ни дреха за топлия сезон има своите високи критерии, които нашата ловна дружина редактори ще покрият, било то и с последните им останали сили.

За дългоочаквания топъл сезон 2015, той е елегантно изпълнен в праволинейни тонове като черно, тъмносиньо, бежово и сходният му кремав оттенък. Достатъчно елегантен е за всякакви поводи, включително и бизнес такива, но също така може да внесе и доза непретенциозност в ежедневния тон на обличане. Дължините и обемите също са доста разнообразни - варират от преднамерено скъсени и тесни, до ултра дължини и кореспондиращи им обеми. Често е без ръкав или със скъсен вариант, а презрамките биват от най-тънките тип "спагети" до дебели и дори кръстосани такива. Съобразяваме го с настроението ни и готово!

Обсъдихме опциите си, сверихме отново модните си часовници и избрахме водещите си мотиви: класика в черно и бяло; силен 70-тарски привкус; нещо от деним; едно мини и много, ама много естествени материи.

Модният ни следобед започва като по обичай с булевард Витоша, преминаваме го на един дъх и завършва с рязко отклонение към мол Сердика, а отделеното време в проби, обсъждане, снимки и на моменти дори спорове, надвишава силите и търпението дори на нашия фотограф.

420 лв. от Marella

За покупка номер 1 крачим бързо и смело към бутика на Marella. Още с първата стъпка вътре набелязваме класическия силует в нежен черен шифон. Обожаваме сатенените акценти към него и коланчето, което прибира иначе свободната кройка. Нужен ни е само поглед и секунда време, за да разберем, че вече имаме това, което търсим.

 
Elisabetta Franchi 899 лв. от бутик Extravaganza

В търсенето на идеалните леки градски придобивки, често ни се случва да оставим на заден план вечерното облекло, а не бива. Не и когато попадаме на идеалното парти предложение в най-нежния кремав нюанс, тънки презрамки и приказни разкроени крачоли.


H&M 79.90

Следващата модна спирка е H&M. Като място, където винаги тенденциите са на фокус, знаем, че с лекота ще открием нещо в  бохо стил, и не оставаме никак разочаровани. Погледите ни се спират върху това червено очарование, което с помощта на доза кураж, би изглеждало невероятно както през деня с чифт равни платформи, така и през нощта с високи сандали.



Stefanel 350 лв.

Както споменахме, днес, при избора ни на най-красивите гащеризони из София, водеща роля играе материята. Затова пренасяме многобройните си покупки и силно тракащите токчета в мол Сердика. Отправяме се към бутика на Stefanel, където това бежово изкушение, изкусно изрисувано от лен, ни приковава към витрината си подобно на дете пред магазин за играчки. Внушението, което носи, повече от перфектно се вписва в Сафари тенденцията, а многобройните възможности от съчетания, карат главите ни да се въртят.


Stefanel 350 лв.

Все още в същия бутик, но вече с друго вълнение в главата, се захласваме по този фин памучен гащеризон с копринени детайли. В петък сме на театър и най-после открихме това, което искаме и ще носим. Благодарение на непринудената дължина на ръкава и закачливите джобчета, ще можем да го разхождаме и през деня, с чифт бели кецове, може би.


Karen Millen 485 лв.

Би било немислимо да не си купим деним гащеризон, имайки предвид рекордната популярност, която придоби в близките няколко месеца. За целта минаваме през Karen Millen, където възнамеряваме да оставим и последните си останали сили в името на идеалния шопинг подбор. Не се налага дълго да се чудим дали този гащеризон се вписва в нуждите ни, защото тесните крачоли и скъсената им дължина вече копнеят да се присъединят към многобройните ни дотук попадения.


Karen Millen 350 лв.

Лятото би изгубило част от очарованието си без късия дънков гащеризон, така навяващ за детството. Явно бутикът на Karen Millen е мястото, където потъваме в дънково умопомрачение и всяка следваща дреха ни се струва по-задължителна и от предната. Като под влияние на хипноза пробваме следващия обект на желание, който, незнайно как, успява да изглежда едновременно секси и непретенциозно, точно това, от каквото се нуждаем не само днес, а и за целия сезон напред.

Следващият ни моден лов ще посветим на късите панталонки, или иначе казано - синонимът за лято. Смели, пъстри и никога скучни, предстои!

More from View Sofia

More Shopping