Следва

На търг: 1,15 милиона за рокля на принцеса Даяна

Lunchtime shopping: палтото и чантата на Никол Кидман

Просто перфектно! 
 

Shopping преди 4 месеца

Никол Кидман е великолепна като актриса и всеки филм и сериал, до който се докосне, се превръща в шедьовър. Независимо дали става дума за ефирните рокли в "Девет идеални непознати", или за изисканите визии в "Големи малки лъжи", Никол винаги изумява с вкуса си, шик, класически, елегантен. 

В този контекст, когато преди няколко дни научихме за най-новия ѝ филм - “Babygirl”, с лек трепет се разровихме из интернет, за да научим повече за лентата, за ролята и за модните ѝ решения. Попаднахме на снимки от снимачната площадка, на които Никол е облечена в пухкаво вълнено палто в цвят, близък до този на разпознаваемото "капучино" на Max Mara, а под него дискретно се подава деликатна рокля с флорален принт. Тихият лукс на Кидман е допълнен от велурени обувки и малка чанта на Valentino в същата цветова гама (четете още: Критики за Никол Кидман, лицето на Balenciaga).

Гледката ни плени и ни накара за втори път да преровим онлайн бутиците за точно тези плато, чанта и обувки. Успяхме да открием само първите два артикула, които обаче определено си заслужават инвестицията, но преди да ви издадем откъде и вие да си ги купите…

В главните роли на “Babygirl” са Никол Кидман, Харис Дикинсън и Джуд Лоу, а продукцията е дело на продуцентската къща A24. Лентата проследява кариеристката Кидман, 40, която се влюбва в два пъти по-млад от нея стажант. Както можете да си представите събитията придобиват кошмарни размери и водят до катастрофа.

И след като уточнихме пикантните подробности, показваме ТЯХ - палтото и чантата на Никол >>>

Max Mara, 2,365 евро

Valentino, 2300 евро

Вижте още: XL е изчерпано, останалите са налични: топ палтото на Кейти Холмс е на един клик.

More Shopping