Следва

Vetements VS Yeezy: чорапите на Кание са плагиатство, твърди Гурам Гвасалия

XL е изчерпано, останалите са налични: топ палтото на Кейти Холмс е на един клик

Негово величество Палтото е най-важната зимна дреха, далеч не само по практични причини. То дефинира силуета, задава тона и настроението, прави ни разпознаваеми от 100 метра разстояние и служи за отправна точка на целия ни зимен гардероб. 

All fashion преди 4 месеца

Героят на днешната ни модна обсесия е вълнен, страхотно бежов, двуреден, класически и видимо невероятно удобен. Палтото на Кейти Холмс, чийто стил еволюира с всеки изминал сезон, е точно това, което искаме, за да сме сигурни, че всяко съчетание и всяка замислена визия с него ще ни се получи. С каквото и да го съчетаем, то стои добре, за което допринася и дължината - почти до глезена. „The Coat of Attachment“ на Кейти Холмс е перфектният пример за казаното дотук, вижте > 

Двуредното палто има голямото удобство да е просторно, оттук и широката гама от възможности за избор на облеклото под връхната дреха - от тениски до дебели плетива и худита. На 8 декември мисис Холмс излезе по улиците на Ню Йорк, облечена в бежовото си палто, модел Gaia от The Frankie Shop, съчетано със сив пуловер, прани дънки, авиаторски слънчеви очила и спретнати бели ботуши за финал.

През ноември тя демонстрира още по-удобна визия със същото приказно палто - шапка, спортно долнище и Adidas Samba. Тъй като палтото се спуска до глезените, можете да облечета всичко, което искате отдолу и все пак цялостната визия да е супер шик. Единственото условие за великолепно завършена небрежност - пъхнете ръцете си в джобовете.

По-рано, на 21 ноември, Кейти Холмс пак разхожда любимото си палто. Подреждайки трите последователни визии, виждаме отчетливо нейната собствена формула за стилизиране на двуредно дълго палто. Първо и най-важно - закопчайте го или пъхнете ръцете си в джобовете, така че само V-зоната да се откроява, защото е супер елегантна. Тъй като палтото е дълго, обръщаме повече внимание на цвета, десена и съвместимостта с обувките, отколкото на силуета на панталона.

Формулата за стилизиране е същата още на следващия ден, 22 ноември. Кейти Холмс е със същите палто и чанта (от Mansur Gavriel), отново с мушнати в топлите джобчета ръце и, въпреки че не са показани на снимката, със силно издължено спортно долнище и хита на сезона - чифт Adidas Samba. 

Палтото се намира много лесно онлайн, ако се затрудните, попитайте ни, веднага ще ви кажем откъде да си го купите. Не е и твърде скъпо, макар че изглежда така.  

More All fashion