Следва

Петъчна доза секс: Горещи, мастилени

Обичта на известните: Леонардо Ди Каприо и Кели Рорбах

Добре си спомняме как завиждахме през годините първо на Жизел Бюндхен, после и на Бар Рафаели, и Ерин Хийтъртън за тези километри време прекарани в компанията на чаровника...

Други преди 8 години

Надявахме се да не е истина, но вече е съвсем официално, това че красавецът Леонардо е попаднал в нови, по-надеждни и руси обятия, които са му точно по мярка, ако съдим по предпочитанията му към секси мацки-модели, които отявлено и от дълги години той има.

Искаше ни се, когато преди месеци ти съобщихме първи новината за романа между тях, това да е просто поредната прелъстителка, която е била прелъстена в топлите и уханни завивки на «вълка от Уолстрийт», но, уви, Кели Рорбах се застоя доста дълго в тях, толкова, че Ди Каприо реши да я представи на света, извеждайки я по стара традиция на романтична вело обиколка из града.

Добре си спомняме как завиждахме през годините първо на Жизел Бюндхен, после и на Бар Рафаели, и Ерин Хийтъртън за тези километри време прекарани в компанията на чаровника, и днес отново го правим, виждайки как актьорът и 24-годишната му приятелка си разменят целувки, прегръдки и въздишки на всеки срещнат светофар. Тя е облечена в прелъстително бял и много къс гащеризон, който разкрива дългите й и стройни крака, а отсъствието на декоративна козметика по лицето й подчертава перфектно блестящата й естествена красота. Той също е екстремно небрежен и двамата сътворяват една разкошна звездна картинка по улиците на града, колкото и да не ни се иска да си го признаем!



С Ерин Хийтъртън

С Бар Рафаели 

С Жизел Бюндхен

 

More Други