Следва

Men's Еxhibit: Летният костюм – нагледен урок от Уимбълдън

След Формикети още един стилист на Лейди Гага става дизайнер

Лейди Гага е истинска люпилня за таланти: помним как работещият за певицата стилист Никола Формичети започна самостоятелна кариера в модната индустрия...

All fashion преди 8 години

Лейди Гага е истинска люпилня за таланти: помним как работещият за певицата стилист Никола Формикети започна самостоятелна кариера в модната индустрия (днес Никола е креативен директор на Diesel и собственик на марката Nicopanda), а ето че сега още един спец по обличането на поп дивата е готов да излети изпод крилото й.

Стилистът Брендън Максуел, който вече няколко години работи с Лейди Гага, пуска собствена марка, а резултатите от работата му ще можем да оценим още през септември в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк. Нищо подобно на рокля от мръвки не ни чака - Брендън се отнася към дизайнерския си дебют повече от сериозно, заявявайки, че "иска да вижда жените, облечени в негови дрехи, и да знае, че хората харесват начина, по който те са направени".

Иначе Максуел натрупва опита си именно обличайки Лейди-то, при това за някои от нейните най-забележителни появи, като например костюмите за турнето й Cheek to Cheek и дрехата, с която Гага се появи на Оскарите тази година.

Чакаме да видим първата колекция на Брендън.

More All fashion