Следва

Какво носи Редакцията днес: Дворцов разкош

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Преди дни се появи нарисувана корица на едно от най-популярните дамски списания в света, изобразяваща карикатурно света, в който живеем...

All fashion преди 8 години

Грозната истина

Преди дни се появи нарисувана корица на едно от най-популярните дамски списания в света, изобразяваща карикатурно света, в който живеем. Изданието е именно Women's Health, а красиво усмихващото се лице отпред е на Криси Тейгън, но вниманието не е насочено към нея, а към безумните заглавия, слагани върху списанията, които все повече и повече подкопават женското самочувствие. "Трикове за стапяне на коремчето" и "10 начина да изглеждаме по-млади" са само малка част от посланията, които медиите изпращат към жените. А тази пародия, видяна вече над 2 милиона пъти, има за цел да осмее всичко това. Нейните комични заглавия са: "Не мислиш, че си дебела? Дебела си!", "Дори и да се подложиш на тази абсурдна тренировка, няма да изглеждаш като нея!", "31 неща, които да си купиш, за да си повече харесвана от мъжете (защото тогава ще бъдеш щастлива)!" и още няколко в същата стилистика.

Разбира се, тази корица е просто пример, не е атака, отправена единствено към конкретното издание, а към медиите като цяло, които продължават да промотират грешно отношение към жените.

Разгневената Бионсе

С вчерашното излизане на новия албум Lemonade на Бионсе, последва и скандал, и то какъв. Записаните парчета, като цяло, са посветени на брака на Бионсе и съпруга й Джей Зи, а една от основните теми е точно колко неверен й е той. Усилено се говори още, че част от атаките в текста са насочени към дизайнерката Рейчъл Роу, с която изпълнителят е имал предполагаема връзка преди 2 години. Макар и Бионсе да не казва открито името на 42-годишната Роу, тя пее за момиче на име Беки "с хубавата коса", прякор, с който дизайнерката е известна.

Феновете на 34-годишната Бионсе мигновено откликнаха и насочиха гневни коментари към профила на Роу в Instragram. В резултат на хилядите нападки, дизайнерката се видя принудена да го заключи, за да избегне непоносимия спам. Разгневени фенове дори започнаха да нанасят обидни промени по страницата й в Уикипедия. Ако целта на Бионсе е била публично унижение за съпруга й и предполагаемата му любовница, то със сигурност я е постигнала.

Ариел Уинтър ТАКА на шопинг

Тя е млада, звезда от сериал, за протокола - "Американско семейство" (Modern Family). Ариел Уинтър, 18, от известно време е наистина много известна - оттук и папарашките капани, в които попада непрестанно. В конкретния случай младата дама е на шопинг, придружена от приятели, защото и тя, милата, като всички нас, непрестанно е в плен на неприятния припев "нямам какво да облека", но въпреки всичко ни се струва твърде КОФТИ натъкмена.

Комбинацията от къс топ и къса разкроена пола е приятно лятна и типично младежка, но тук, въпреки усилията на Ариел във фитнеса, за които колегите от западните медии непрестанно напомнят, те са на ръба на гротеската. Просто много е плътта, много е късото, много е неестетичното.

Какво ли ще си напазарува госпожица Уинтър този път?

Кло Кардашиян и най-нелепият пост

Всички познаваме Кло Кардашиян като хамелеон – постоянно сменя цветовете и дължината на косата си.
Тази седмица не прави изключение, тя искаше да покаже новите си екстеншъни в Instagram пост... но го направи по най-нелепия начин. Вместо да се снима с някоя от многото си сестри, Кло позира до растението у тях, което е хванала с ръка, гледайки предизвикателно.

Уви, в мрежата й се посмяха, не само заради „особената” компания на Кло в снимката, а и заради неугледния бански, в който се беше спретнала: „Че кой ходи на плаж с огромни обици и толкова грим?!”, питаха се хората в социалната мрежа. Добър въпрос...

Скъпа Рита, и ти ли си на опашката?

Споменавайки за слуховете по адрес на Джей Зи и аферите му, още една пикантна клюка се разнесе с бясна скорост навсякъде. Джей имал отношения с пробиващата си път в музиката Рита Ора. Тя има договор с дискографската компания на рапъра и се твърди, че цялата й звездна кариера до момента е факт само и единствено благодарение на Джей. Дали слуховете са верни, не знаем, но причината Ора да попадне в модните ни гафове тази седмица е буквално „кражбата” на един от тоалетите на Бионсе в новия й клип Formation, който взриви интернет и породи много дискусии. Нямаше как да не се забележи, че Рита носи същото облекло. Това определено провокира злите езици за коментират, че русокоската се опитва да дразни Бионсе. Не знаем дали е така, но „копи-пейст” практиката не ни е любима.
 



Ако смятате, че „войната” свършва дотук, лъжете се. Малко след като Бионсе обяви новия си албум Lemonade (лимонада), в който както по-горе споменахме, че се пее за изневери, Рита Ора постна снимка в Snapchat, в която носи сутиен с лимони, а феновете на Би я обвиниха в мръсна женска игра. Съвпадение? Едва ли...

More All fashion