Следва

Мини-трендове за мързеливки: Как да изглеждаме зашеметяващо с един размах

LR Health & Beauty събра бизнес и медийния елит на коктейл в София

Известни личности и експерти пробваха премиум продуктите за здраве и красота

Hair преди 7 години

Първият летен бизнес коктейл на немската мултилевъл маркетинг компания LR Health & Beauty събра представители на бизнеса от български, немски и международни компании и популярни личности в Гранд хотел София. Водещ на стилния коктейл беше Никол Станкулова.

Гостите бяха посрещнати от г-жа Иванина Донно, изпълнителен директор на компанията у нас – „В България сме от 7 години с 5 000 активни сътрудници. Компанията произвежда 650 продукта в сферата на красотата и здравето с гарантирано немско качество. LR е експерт в сферите Anti-age, хранителни добавки и гелове за пиене с алое вера. Това, което най-вече ни отличава на пазара е, че продуктите ни притежават едни от най-авторитетните международни сертификати за качество, включително и от институт Fresenius." 

Събитието уважи певицата Диана Дафова, придружена от дъщеря си Лили Сотирова, Екатерина Стратиева, световен и европейски рали шампион, икономическия анализатор Кузман Илиев, ко-водещ и съавтор на тематичното телевизионно предаване за икономика и финанси "Boom&Bust" по телевизия Bloomberg TV Bulgaria, Теодор Торнев, един от най-успешните сътрудници на LR в България, дерматологът д-р Ивайло Петров и диетологът д-р Райна Стоянова. Сред бизнес гостите се открояваха и Георги Руйчев, изпълнителен директор на Български форум на бизнес лидерите и Иванка Шалапатова от фондация „За Нашите Деца".

More Hair