Следва

Back to the future - Balenciaga Resort 2012

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Лара Стоун, Фрея Беха Ериксен, Изабели Фонтана, Аризона Мюз и Наташа Поли за Vogue Париж август 2011...

All fashion преди 12 години

Бийонсе продължава да подкрепя млади таланти

Покрай тоалети на модните къщи Chanel и Gucci, поп дивата Бийонсе заедно с екипа си - стилиста Тай Хънтър и художествения директор на проекта Jenke-Ahmed Tailly - селектираха и няколко малки авангардни дизайнери за снимките по последния й албум 4. Сред тях намира място й тоалет на студента по мода Лея Рей, която дори няма собствен лейбъл все още. Дрехата е жълта мини рокля с къдри около бюста и ханша.

Други не много популярни дизайнери включени в проекта са Alexandre Vauthier, който прави дрехата за обложката на албума, 27-годишният Maxime Simoens, който е автор на лилавата рокля от обложката на Deluxe изданието на албума, както и 36-годишният Jan Taminiau, който прави чифт високи токчета, които певицата носи с винтидж яке на Alaia в една от снимките.

Бийонсе обясни, че за нея са важни не марките, а качеството на работата. Харесва ни, че тя експериментира с много красиви неща на неизвестни, но талантливи автори, които иначе може би никога няма да попаднат под светлините на прожекторите.

Линдзи Уиксън и Дафне Грьоневелд за сп. W



Комбинацията от тийн моделите Линдзи Уиксън и Дафне Грьоневелд е прекрасна в новия брой на сп. W. Двете момичета превземат Манхатън под стилното ръководство на новия моден редактор на списанието Едуард Енинфул, като идеята е аутфитите им да рефлектират на мястото, където са заснети и смятаме, че е постигната прекрасно.

Саша Пивоварова за Giorgio Armani есен-зима 2011



Саша Пивоварова е лицето на рекламната кампания на Giorgio Armani за сезон есен-зима 2011. Заснета от гениалното дуо Мерт Алас и Маркъс Пигот, Саша е повече от зашеметяваща с пригладена назад коса, големи бижута, змийска кожа и "пухкава" кожа с косъм.

Bottega Veneta с първи аромат и видео към него

Нин Дюрсо, или по-позната като дъщерята на Инес де ла Фресанж, е главната героиня в рекламния клип на първия едноименен аромат на Bottega Veneta. Видеото включва много красиви плажни кадри, нежна музика и прекрасни рокли на лейбъла, които напълно заслужават 1 минутa от времето ти, ако не и повече.

Ароматът ще се появи на пазара през септември, а марката пусна уебсайт, с който да го рекламира миналата седмица.



Лара Стоун, Фрея Беха Ериксен, Изабели Фонтана, Аризона Мюз и Наташа Поли за Vogue Париж август 2011




Лара Стоун, Фрея Беха Ериксен, Изабели Фонтана, Аризона Мюз и Наташа Поли са супер моделите в августовския брой на Vogue Париж. Снимките са направени в Калифорния от Inez van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, а стайлингът е дело на Емануел Алт, Сузан Колър и Мелани Уорд с дрехи на Missoni, Jil Sander, Loewe, Louis Vuitton и други.
 

More All fashion