Следва

Шапката: Съвети за оцеляване на аксесоара

Да или не на голия пъп?!

Вярвахме, че тенденцията на голия пъп си отиде заедно с тийнейджърските години на Бритни Спиърс, но ето че и двете се завръщат напоследък...

Fashion преди 12 години

Вярвахме, че тенденцията на голия пъп си отиде заедно с тийнейджърските години на Бритни Спиърс, но ето че и двете се завръщат напоследък.

Късите блузи навлязоха в модата и съответно на улицата миналото лято и не крием, че ги харесваме много, комбинирани с долни дрехи с висока талия, когато само малка част около талията се показва. Този вариант стои нежно и секси, но напоследък, дали заради високите температури, или носталгия по миналото, често виждаме плитки долнища, носени с много къси топове.

Без значение, дали се откриват коремни мускули, достойни за показване, не можем да скрием резервите си към този тренд, който силно се надяваме да отшуми бързо, заради евтиното внушение, което оставя.

Разбира се, знаем, че не всичко е черно и бяло. Когато горната дреха е много широка, комбинацията придобива небрежен вид, подходящ за разходки под слънцето. Задължителното условие обаче е коремчето отдолу наистина да е стегнато.

Е, ние не бихме показали открит пъп в центъра на града (само на плажа), но не отричаме напълно идеята. Ти би ли?

Анкета

Да или не на голия пъп?!

More Fashion