Следва

Топла гъбена супа. Със застройка!

Седмичен хороскоп - 1 - 7 август

Да стоиш на едно място - не е твоя избор, а движението напред тази седмица е пълно с неочаквани моменти. Ак...

Astro преди 12 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Очаквай неочакваното!


Да стоиш на едно място - не е твоя избор, а движението напред тази седмица е пълно с неочаквани моменти. Ако имаш нещо планирано, не се отказвай, позовавайки се на абсолютната неяснота за бъдещето. И въпреки факта, че те очакват изпитания, ще трябва да преодолееш съпротивата на другите и да отстояваш своята позиция. Твоят най-голям помощник ще бъде разума – не се поддавай на емоции и пориви, следвай това, което ти говори логиката и трезвия разсъдък. Излишната самоувереност, склонността към приключения и риск, може да ти изиграят лоша шега. Звездите те съветват внимателно да анализираш възможностите и събитията и да се застраховаш.
Желанието да обичаш и да бъдеш обичан ще те направи романтик.Това е особено ще оцени някой представител на знака Близнаци.

Намали натоварването на очите, избягвай мазни и пикантни храни.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Наслади се на мига!

Наслади се на момента - седмицата ще ти предостави приятни събития, интригуващи срещи, успехи. Работните изисквания към теб ще се увеличат, бъди готов да ги посрещнеш, в противен случай трудно ще избегнеш конфликт с ръководството. Не влизай в конфронтация с Раци, опитай се да се придържаш към неутралитет във всичко.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Пътувай за удоволствие!

Астрологическата прогноза обещава много изненади, при това, по-голямата част от тях ще бъдат със знак "плюс". Добри новини очаквай от представителите на знака Водолей. Седмицата е благоприятна за кратки пътувания. Може прекрасно да прекараш времето си извън града, на вилата или на брега на някоя река близо до природата. Организирай весел пикник с нощувка, огън, риболов, барбекю, песни с китара.

В служебните дела използвай правилото да си „държиш езика зад зъбите”. Финансовото положение се подобрява и това веднага ще се отрази на качеството и количеството на твоите покупки.

РАК 22.06 – 23.07

Размисли с етикет „носталгия”!


Ще те обхване продължителна носталгия и мислено ще се връщаш в далечното минало. Най-сигурният начин да останеш в реалността е да общуваш с представители на знака Козирога. Не започвай нов бизнес, за да бъде доведено до своя логичен край започнатото от по-рано.
Има големи шансовете за получаване на предложение за брак или за началото на една светла и трайна любов.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Емоционално спокойствие!


В емоционален план пълно затишие. Подходящо време за размисъл, самостоятелни занимания и просто за отдих, но за творчески или романтични приключения началото на седмицата е абсолютно неподходящо. Втората половина на седмицата ще активизира стремеж към общуване, но в същото време и желание да командваш други хора. Ако през първата половина на седмицата си постигнал вътрешно просветление, сега е моментът да го реализираш, при това всичко може да правиш и с ”чужди ръце”, твоята задача е да задаваш ритъм и да споделяш идеите си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Дисонанс в ежедневието!


Неустойчиво психологическо състояние може да внесе дисонанс в ежедневието ти и значително да подкопае авторитета ти. Обърни се към принципите откритост и честност, тогава околната среда няма да оказва негативно въздействие. В любовта предстои изпитание за чувствата.

Най-добре ще направиш ако се уединиш някъде в отдалечено и безлюдно място и просто се отпуснеш. Добър вариант ще бъде пътуване до санаториум, къща за гости, база за отдих. Избирайки точно къде да отидеш, дай предимство на места до езеро или река, морски залив. Може да правиш лечебно-профилактични процедури и да пиеш вода от минерални извори.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Мимолетно увлечение!


На този етап се намираш в много стабилно и балансирано финансовото състояние, въпреки че може леко да се поразклати. В средата на седмицата те очаква романтична среща, може би и нова любов. Тя ще те разсее от материалните въпроси и по този начин може леко да наруши финансовата ти стабилност. Вероятно това приключение си заслужава, но мимолетните романи се отразяват доста отрицателно на портфейла, неоставяйки нищо в замяна.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11


Освободи напрежението!


След висока активност и значителна доза вълнение, съпътстващи този период, очаквай спокоен уикенд. Опитай се да го прекараш с близки и приятели в мир и спокойствие. Добър знак за теб ще бъде, ако случайно видиш религиозна сграда в планината (храм, манастир). В непосредствена близост до такива места, може да възникне романтично запознанство. По време на отдиха внимавай да не участваш в спорове и разправии.
Вероятни са множество професионални предложения. Звездите те съветват да не се хващаш за всичко веднага и да избереш най-перспективните.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Живот без граници!


Опитай се да гледаш на ситуацията, през тази седмица, по-дистанцирано, в противен случай има възможност да "прегориш" от преживявания. Ако имаш нужда от помощ, не се колебай да се свържеш с Овен.

Добър период за пътуване до морето. Пътуването ще ти донесе не само хубав тен, но може да намериш и нови приятели. Имай повече доверие в себе си и се вслушай внимателно в своите желания. Особено онези, които се отнасят до движение и хранене. Не се насилвай да правиш упражнения или да се храниш, докато не възникне реална нужда от това. Диета и други дейности, изискващи живот по разписание, звездите сега не се одобряват!

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Относително спокойствие!


Ще имаш кратка почивка между активните действия и редица трудности, които си преодолявал в близкото минало и с които все още трябва да се справяш в края на седмицата. Използвай този кратък период, за да отдъхнеш и набереш сили без да предприемаш никакви действия. Относително спокойното време скоро ще свърши и случващите се събития ще те извадят от равновесие, и ще се наложи отново да отстояваш своето място под слънцето.

Тази седмица ще ти бъде много трудно да живееш без сладко. Звездите ти разрешават да не се лишаваш от любимите си лакомства - но с мярка! И непременно спортувай - "празните" калории трябва да изгорят.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Стабилност и хармония!


Не може да се каже, че буквално всичко те прави щастлив, защото в емоционалната сфера се наблюдава застой. Но това не може да бъде негативен аспект, напротив - период за размисъл и почивка от страсти и желания. Тази седмица ще ти позволи да се измъкнеш от редица дела, мечти и стремежи и просто да се отпуснеш в уютна и комфортна обстановка.

Това обаче няма да продължи толкова дълго, колкото ще ти се иска. В края на седмицата отново се очертават стремежи и активни действия.

РИБИ 20.02 – 20.03

На море!


Звездите те съветват тази седмица да я прекараш по морските курорти. Основната цел на пътуването да бъде отдих и развлечения. Забрави за работа и грижи, отпусни се и просто се наслаждавай на живота. Възможно е в началото да усещаш известни затруднения, пренастройвайки се към различен ритъм на живот.

Романтично запознанство или интересно общуване ще те накарат да се радваш на всеки момент от живота.


На 1 август 1936 година е роден гениалният дизайнер Ив Сен Лоран.
 

More from View Sofia

More Astro