Следва

Как да носим цвят зелена ябълка

Калейдоскоп - къси гащи в града

Когато и на врабците не им се подскача от жега, и града е слегнал под жаждата за полъх, има един грях към теб самия...

Fashion преди 12 години

Когато и на врабците не им се подскача от жега, и града е слегнал под жаждата за полъх, има един грях към теб самия, и той е да се навлечеш повече от търпимото.

Обичайна грешка на прекаленото съобразяване, но и на младостта, тя не бива да се допуска, ако си под 49, имаш хубави крака, истински топло ти е, понатрупал си тен, елегантен и равен, и се чувстваш удобно в кожата си.

Затова, какво по-августовско от кратки гащи, в смисъл на наистина къси, до под "дупето", както се казва. Те са най-лятното хрумване, те са секси, предизвикателни и млади, и наистина стоят добре в града.

Напук на консерваторите, които казват:" с къси гащи - само на курорт", ние приветстваме всяка яка комбинация под кодовото название "градска нега с голи, дълги крака" и затова ти поднасяме този прелестен калейдоскоп от фантастични, истински подходящи за града комбинации на къси панталонки плюс нещо друго.

Докато разглеждаш, нека смелостта бъде с теб, и да помислиш как и в кой момент да се присъединиш към нас, момичетата с късите гащи.
 

More Fashion