Следва

Стилът и руската приказка на Уляна Сергeенко - фотограф, дизайнер и примадона на руския стил

От архива на ViewSofia: Животът и стилът на Камелия Воче

Интересна не само заради трудни любови в живота си, връзката си с Гибона и италианският брак, който я съсипва...

All fashion преди 12 години

Интересна не само заради трудни любови в живота си, връзката си с Гибона и италианският брак, който я съсипва, но и доста интересна стиловов с богатия си гардероб, красивия си глас и европейската си хубост, Камелия Воче, се появи в няколко предавания в различни телевизии през последните няколко седмици.

Бившата екранна половинка на Мондьо в спряното предаване „7-мо авеню” и бивша приятелка на легендарния футболист Божидар Искренов-Гибона точно преди година разказа подробности за връзките и живота си в България и Италия, за слабостите и страстите си, за стила и отношението й към дрехите и аксесоарите в ексклузивно интервю за Вю София. Една жена, от която можем да научим много за победите и загубите, за блясъка и нищетата, за възхода и паденията в живота.

За да му се насладиш отново, решихме да ти го припомним в акценти:

За живота си в Италия
„Това са 20 години. Обстоятелствата на една ситуация, която аз почти никога не третирам, не споменавам до край, а не защото не искам да я споделям, една ситуация, която доста натежа като факт, като случка. Често казвам, че не го пожелавам на никой. Когато ми се случи това, исках да съм съпруга, на която мъжът й изневерява, исках да съм лъганата съпруга, но да не беше ТОВА. (обвиненията, че бившият й съпруг се е опитвал да се възползва сексуално от дъщеря й, се потвърдиха от самата Камелия - бел. Ред) Много ми липсва Италия – от закуската сутрин, през магазините до моите приятели там. Трудно е да имаш такива в чужбина, трудно те допускат , но аз се чувствах много горда, защото дори самият Вальо Михов, мой близък приятел, когато беше при мен на гости и с Божидар, той казваше:

”Никога не съм виждал чужденци да приемат така един български човек, с такава близост”.

Аз действително бях част от тях.



В Рим живеех истински живот на една горда майка. Пеех, но имах време сутрин да стана, да изпратя съпруга си, да направя закуска за всички, къщата да бъде лъсната, дори с помощничката, която имах, градината да бъде оправена – моята гордост. Нямаше градинар, който да няма тежка съдба при мен.”


За връзката си с Божидар Искренов-Гибона
„Няма да ме чуеш да говоря лошо, но приключихме всякакви взаимоотношения. Не поддържаме никакъв контакт, не си говорим. Отношенията ни бяха придобили такъв примитивен вид, че беше вече много грозна атмосфера…”

За страстта си към кулинарията
„Моят италиански свекър беше страхотен готвач. Правеше лазаня и канелони по най-необикновения начин, който мога да си представя. Той беше много скъп за мен човек – истински приятел. Имаше 5 деца, но девизът и диктаторската му фраза беше – „Имам 5 деца, но на първо място е Камелия!”
И 20 години той стоеше много близо до нас. Когато се роди синът ми, той ми подари истинска конска подкова, за да ни пази, която е и най-ценната ми вещ.”


За истинските мъже в живота й

„Нямам мъж, който да не е бил важен. Нямам неистинска история в моя живот. Като изключим това бедствие с втория ми брак, то моят първи брак, с първия ми мъж в живота беше истински във всякакъв смисъл. Изключително важни са моите връзки.
Една обаче надделява над всичките – има неща, които чувстваш в първия миг по един начин и те се запазват във времето, както в случая със същото трептене и със същата сила 30 години. Има ненадминати неща.
Нямам мимолетна връзка, не знам да бъда с някой заради самата ситуация.
Трябва наистина да ми бие сърцето, и то сериозно.
Никога не мога да се влюбя в мъж, затова, че изглежда добре, с перфектно лице и фигура. Трябва да го чуя да заговори и да усетя с пълна сила мъжкарското.
Мисля, че в това отношение съм късметлия – моят първи съпруг беше абсолютен етикет за мъжкар. Много умен човек, ние си останахме прекрасни приятели.”




За стила
"Нямам дреха, която да не съм сложила веднага след като съм я купила, в гардероба ми няма нищо, което да не съм облякла."

Прекрасното интервю в пълния му блясък можеш да прочетеш тук>>

More All fashion