Следва

Късното шоу "Денис и приятели"

Нашият седмичен плeйлист

Те го направиха! Ако не друго, то поне издадоха най-очаквания албум на 2011, който според много хора има и сериозния шанс да се превърне в албума на годината...

Music преди 12 години

1. Jay-Z & Kanye West - Otis

Те го направиха! Ако не друго, то поне издадоха най-очаквания албум на 2011, който според много хора има и сериозния шанс да се превърне в албума на годината. Освен това успяха да въвлекат в него и гения на модата Рикардо Тиши, който се занима с дизайна на продукта.

Ще се въздържим от коментар за самия Watch The Throne, Google ще ти намери премного, ние обаче се присъединяваме изцяло към мнението на сп. Interview по въпроса: "Ако този албум доказва едно нещо, то е, че въпреки характера на Канйе Уест и неговите странности, той знае как се продуцира албум. Джей Зи от своя страна много умело подбира колабораторите си."

Не можем и да не отбележим факта, че съвместният проект на Канйе Уест и Джей Зи дебютира под номер 1 в класациите навсякъде тази седмица. Otis е видеото към първия сингъл от него. Maybach-ът, който ъпглейдват във видеото пък ще бъде продаден на търг, а събраната сумата ще бъде дарена за жертвите на сушата в източна Африка.



2. Cee Lo Green - Cry Baby.
Перфектната песен за късане с гадже. Излезе тази седмица и е поредният сингъл от последния албум на Cee Lo Green The Lady Killer.



3. Aloe Blacc - Tonight Downtown. Един от любимците ни от 2010 също може да се похвали с нова песен и ново видео. Колко много обичаме да го слушаме! Прекрасен е.



4. La Roux - Bulletproof (Abbey Road Sessions).
Новината на четвъртъка - LA ROUX ИДВАТ НА 8-МИ ОКТОМВРИ Йей!



5. Mara Hruby - Is This Love
. Открихме Mara наскоро и я намираме за очарователна.



 6. Kimbra - Cameo Lover. Перфектна за лято със сладолед и бонбони.



7. Moloko - Fun For Me.



8. The Asteroids Galaxy Tour - The Sun Ain't Shining No More.
Да, същите от рекламата на една бира.



9. Jamie Woon - Lady Luck.
Незнайно защо все сме я пропускали до сега.



10. Tim Maia - I Dont Know What To Do With Myself



 

More Music