Следва

Джинси под 100 долара в нова младежка колекция на Ralph Lauren

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Най-очакваният брой на Vogue за годината почти е тук и както обещаха от американското му издание, в него ще намериш пълен фоторепортаж от модната сватба на година....

All fashion преди 12 години

Натали Портман за Diorskin Forever 

Зашеметяващата актриса, въплътила изяществото на лебед, Натали Портман е безупречна в новата кампания на Dior за Diorskin Forever.

Новата формула на продукта изравнява тена перфектно и подсилва естествената красота на кожата, точно както го правят тъканите на котюр рокля.

С млечно бялата си кожа и нежната си женска красота, кой по-добре от Натали може да застане зад този продукт?!

Сватбата на Кейт Мос през обектива на Марио Тестино за Vogue САЩ



Най-очакваният брой на Vogue за годината почти е тук и както обещаха от американското му издание, в него ще намериш пълен фоторепортаж от модната сватба на година.

Супермоделът Кейт Мос и китаристът на The Kills Джейми Хинс си казаха Да! на 1-ви юли тази година, а изтънчената сватбена церемония в Southrop бе уловена от фотографа Марио Тестино, както само той може - като щастливия край на приказка за принцеси.

Карин Ройтфелд е стилист и модел на Barney's



Бившият главен редактор на френския Vogue Карин Ройтфелд подписа договор с веригата Barney's веднага след като напусна списанието и най-накрая се появиха кадри от кампанията им за есенния сезон, която е стилизирана от нея.

Както добре виждаш Карин е не само стилист, но и модел в кампанията, което никак не дразни, защото все пак, кой носи дрехи по-добре от нея?! Заедно с Карин се снимат и децата й Джулия и Владимир, както и модели като Наоми Кембъл, Даша Жукова и други.

Рекламната кампания на Prabal Gurung за есен-зима 2011



Поредната рекламна кампания за следващия сезон, която спря дъха ни, е тази на Prabal Gurung с участието на Джулиа Санър, заснета от Даниел Джаксън. Понеже рекламният бюджет на лейбъла е ограничен, тя ще достигне само потребителите на Интернет, което свъщност не е никак малко.

Музата на Никола Формичети Рик за FFW



Познат ти е от първото ревю на Никола Формичети за Thierry Mugler, след това от клипа на Лейди Гага към сингъла Born This Way, a след това от безброй модни списания.



Вярно е, че татуираният мъж изглежда облечен и без дрехи, но не можем да отречен, че с дрехи е страхотен, особено на снимките на Zee Nunes, направени за бразилското списание FFW.
 

More All fashion