Следва

Край на конкурса "Моите любими бели неща" На финала: Egosiastic

Б като Библия - Б като Блог

Нужни са ти малки шипове, които ще намериш в почти всички кинкалерии, лепило и извит гребен. Залепваш шиповете през около половин сантиметър и носиш с много самочувствие.

All fashion преди 12 години

Асиметричен тюркоаз

Не е ли това цветът, който е способен да опише цяло едно лято. Когато го видяхме, забравихме за оранжевото, тъмно синьото, наситеното розово и всяка color block комбинаця, която се върти в главите ни цяло лято.

Нужен ти е просто копринен тюркоаз, който очевидно се съчетава добре със злато, nude тонове и най-вече млечно розово. Снимката ни подсеща за оставащите няколко топли седмици, за ягодово мохито и просеко.

via Song of Style

Направи си сам: Бодлив гребен


Елена Пермирова успя да ни заинтригува още преди няколко месеца с "бодливото" украшение за коса на Maison Michel, което носеше по прекрасен начин. 

Но пък ето един начин, по който можеш да постигнеш с ограничен бюджет подобен ефект. Прескачаме само на детайл, а не на цяла плитка като миналата седмица.



Нужни са ти малки шипове, които ще намериш в почти всички кинкалерии, лепило и извит гребен. Залепваш шиповете през около половин сантиметър и носиш с много самочувствие.



Всъщност, по този начин, ако намериш два подобни гребена, единия от които украсиш с шипове, можеш да захванеш косата си високо от двете страни, оставяйки път в средата, за да постигнеш леко ретро усещане от 40-те години на миналия век, подобно на визиите от зимната колекция на Miu Miu.

via Honestly...WTF

Малка синя кожена рокля



Зарежи черното. Виж тази парти красота. Перфектна кройка, спиращ дъха цвят и всичко това от кожа. Ако се сдобиеш с подобна рокля, можеш да я носиш в милион комбинации през абсолютно цялата година.

via ChicMuse

Мек цвят... в косите



Когато видяхме последните няколко поста на Скот Шуман, зе замислихме всъщност, че нещо доста радикално като меки цветни акценти в косите, всъщност не е чак толкова безумно.

Сетихме се и за прекрасната Лили, която скоро видяхме по улиците на София и искам е да ви питаме, бихте ли направили нещо такова, защото нещата отиват в тази посока.

via The Sartrorialist

Змия - убиец



Обувките на Kurt Geiger не просто ти спират дъха, а направо те карат да настръхнеш от респект. Сигурно вече знаеш, че змийският принт ще бъде най-често използваното средство за изработване на всички аксесоари и обувки за зимния прериод, така че те съветваме бързо да си намериш колан, клъч или подобни обувки.

via Fashion Squad

На плаж с гащеризон



Не само на плаж, а навсякъде бихме тръгнали така. Гащеризонът е H&M,а чантата Club Monaco. Само това ще кажем.

via HANNELI
 

More All fashion