Следва

Да или Не за един асиметричен финал на лятото

Б като Библия - Б като Блог

Тези обсипани с брокат и камъни златисти бижута от Miu Miu могат да бъдат вдъхновението ти за новия "Направи си сам" проект...

All fashion преди 12 години

Направи си сам: Кецове като Miu Miu

Тези обсипани с брокат и камъни златисти бижута от Miu Miu могат да бъдат вдъхновението ти за новия "Направи си сам" проект. Те са дръзки и на ръба с кича, но пък стилизирането им ще бъде цяло предизвикателство, което на практика е забавно.

Трябват ти обикновен чифт бели платнени кецове, златен брокат, фиксатор (ще ги намериш в магазините за художествени материали), шепа изкуствени камъни за бродерия (от всяка кинкалерия), четка и плътно тиксо.



Първо облепваш с тиксо местата, които няма да правиш златни, после разбъркваш фиксатора и броката и започваш леко с тънка четка да нанасяш върху обувките. Когато всичко изсъхне, отлепваш тиксото и започваш да апликираш върху бомбето на обувките със силно лепило декоративните камъни.

Ако всичко мине добре, би трябвало са се получи ето това: 



via Honestly WTF

Още брокат...по ноктите

Ако не се сещаш с какво да носиш тези обувки, то ние ти даваме бърза идея. Вместо бижута, превърни ноктите си в изкуство в два цвята - златно и червено.

Нужни са ти точно тези два нюанса. Първо нанасяш червеното и докато още не е изсъхнало капваш върху дебел картон голяма капка от златистият цвят. С върха на стар апликатор за грим взимаш малко златно и започваш да смесваш с червеното по върха на ноктите.



Резултатът е приказен.

via Going West

Източни пиеси



И вие ли се влюбихте в този панталон? Да, и ние! Няма какво повече да кажем.

via 5 inch and up

Небрежно е новото секси



Колкото по-неглиже изглежда костата ти, сякаш случайно си прекарала пръсти през нея, без огледало, и си я вързала тичайки в просъница към банята, толкова по-добре. Всъщност, толкова по-секси.

P.S. Между нас си остава фактът, че знаем, че си се старала доста.

via FrouFrouu

Лети, лети, лети...



Jeremy Scott винаги ни връща в детството с колаборициите си с Adidas. Искаме на момента да размахаме клила заедно с този елек. Тук и сега!

via AnyWho
 

More All fashion