Следва

Петъчна доза СЕКС: Мъже в потници

Мартин Карбовски ще скандализира на вечеря с Азис, Лозанова и Ванко 1

В знак на протест към звездите, които направиха сьомгата част от българската национална кухня, Мартин...

Лица преди 12 години

В знак на протест към звездите, които направиха сьомгата част от българската национална кухня, Мартин Карбовски ще прави циганска баница, салата – чушки със сирене под формата на звезда, основно – крадена кокошка и за десерт – диня, инжектирана с мастика в поредицата Черешката на тортата по Нова ТВ.

На вечерята мъжете разкрили Николета Лозанова, че е бременна, Азис признал, че е правил любов за пари и много други дълбоки откровения. Изненадата на водещия на „Директно” и „Отечествен фронт” обаче няма равна на себе си, прекалена, както обикновено. За да "изненада" гостите си, Карбовски води сираче, на което поръчва гъши дроб и шоколадово суфле. Това обаче ще оставим без коментар, ти решаваш дали да го гледаш.

Тази седмица в предаването са събрани на една маса едрогърда плеймейтка, скандално със своята сескуалност поп-фолк величие, циничен журналист, рап певец с тъмно минало и мъж със славата на плейбой, богаташ.

Азис ще посреща с типично български неща – пълнени чушки в гювеч, баница със сирене, варени картофи с люти чушки, салати, а на сладки приказки ще разказва кой му е най-секси сред политиците и футболистите. 



Кога най-много са се срамували в живота си, какво мислят за пластичната хирургия, кои са най-красивите мъже и Следва Петко Димитров, мъжът на Ели Гигова и бивш съпруг на Мария Игнатова, който посреща гостите си в заведението, на което е мениджър, и им приготви рибни деликатеси, а за десерт – истински домашен чийзкейк.

Скандалният Ванко 1 в четвъртък ще прави вечерята в ресторант на приятел, който там гледа и кокошките си...



Последната вечер пък ще е при Николета Лозанова, която според прес съсобщението направила всичко сама – то не са салата от варени картофи и кисели краставици, различни сирена, пилешки филета по специална рецепта и за десерт торта.

Гледай всичко това по Нова телевизия от понеделник до петък през новата седмица. 
 

More Лица