Следва

Вера Маринова в журито на Dancing Stars, a Илиана и Памбос пак в конфликт

Светослава Тадаръкова и Благой Иванов гостуват тази вечер при Азис

Известната разследваща журналистка Светослава Тадаръкова ще бъде специален гост на Азис в понеделник вечер...

Events преди 14 години

Известната разследваща журналистка Светослава Тадаръкова ще бъде специален гост на Азис в понеделник вечер по ПРО БГ. Чаровната дама, която се занимава с журналистика от 20 години, ще заяви: „Все по-интересно става, защото Бойко Борисов дойде на власт....; ...Предпочитам го като мъж, а не като политик”.

Журналистката ще разкаже за началото на кариерата си в БНТ, както и мнението си за цензурата преди и сега. Гостенката ще си припомни, как се е запознала със съпруга си, бизнесменът Димитър Тадаръков. Тя ще довери в предаването, че наистина има вечерен час – трябва да си бъде вкъщи не по-късно от 19:00 часа.

Светослава Тадаръкова ще разкаже, че се случва да излезе с приятелки веднъж на два-три месеца, но с разрешение от съпруга си. Дамата ще сподели, че от мъжа си е научила, че феминизмът не e хубаво нещо.

„България нямаше да стигне дотук, ако жените уважаваха мъжете си. Когато жените уважават мъжете, в обществото има ред”... „Един силен мъж прави всичко – всичко плаща, урежда къде ще пътуваме, в какъв хотел ще отседнем. Прекрасно е да си жена! Не смятам, че е красиво мъжете да са под чехъл!”.

Жуналистката ще сподели и интересни факти за приятелството си с подземния бос Иво Карамански, както и за срещата си с Исус Христос в една пещера в Израел.

Втори гост във Вечерното шоу на Азис на 26 октомври ще бъде самбистът Благой Иванов. Той ще покаже белезите от счупвания по ръцете си от свободен двубой с японски противник в Токио през август.

„При такъв двубой трябва да се подпише декларация, че поемаш всички рискове. Правят се предварителни изследвания на мозъка, ако последният ти нокаут е бил преди 3 месеца, не можеш да се биеш”, разказва самбистът.

Той ще сподели, че първите му мачове са били в дискотека, и че се е налагало да се бие за 2 хил. лева в началото, докато сега в България от подобни спаринги могат да се спечелят около 8 хил. лева.

В чужбина, както обикновено, нещата са много по-различни. Благой ще заяви, че един от партньорите му, руснак, е подписал договор за три мача на стойност 3 млн. евро. 23-годишният самбист отказва да коментира раздялата си със Златка Райкова и ще обясни, че тя не се е случила заради друга жена.

Всичко това зрителите ще видят в понеделник от 22:15 часа във „Вечерното шоу на Азис” по PRO.BG.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 6 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 2 седмици

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?