Следва

Trend report: Малка чанта с дълга дръжка

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Дори не можем да си представим друга жена, която би олицетворила по-добре жената-Dior от очарователната Марион. Тя участва в още една кампания на Lady Dior Handbags.

All fashion преди 12 години

Марион Котияр за Christian Dior Handbags

Дори не можем да си представим друга жена, която би олицетворила по-добре жената-Dior от очарователната Марион. Тя участва в още една кампания на Lady Dior Handbags.

Това са снимки, които всъщност видяхме доста отдавна, но бяхме забравили да ви покажем, и сега, когато ги видяхме на живо в септемврийските списания, просто не се сдържахме.

Зад кулисите на новия календар на Pirelli



Всяка година целият моден свят говори поне седмица за него след излизането му, защото винаги има какво да се каже за кадрите в легендарния календар на Pirelli. Този за 2012 година е заснет от Марио Соренти през май в Корсика, а от Vanity Fair показаха няколко ексклузивни задкулисни кадъра. Голи пред обектива на големия фотограф застанаха Кейт Мос, Лара Стоун, Изабели Фонтана, Мила Йовович и така до 12.

Нямаме търпение да видим крайния резултат.

Наоми за списание V Испания




Испанското издание на списание V може да е зачеркнало едва 10 броя от съществуването си, но честно казано всички те се оказаха много добри. Новата корица отвежда темата от колекцият на Louis Vuitton до край, връзвайки Наоми с въже за ръцете и лепенка на устата. Фантастична корица, истинска игра на въображението!

София Копола в лавандула



В събота София каза "Да!" на Томас Марс на интимна церемония в Берналда, южна Италия. Естествено, баща й Францис Форд Копола я съпроводи до олтара, а това, от което ние бяхме впечатлени най-много, е сватбената й рокля. Новият ни любим цвят за най-важния ден е лавандула, обещаваме. Особено ако е творение на Azzedine Alaia.

Saskia de Brauw за Vogue Япония, септември 2011




Точки, точки, точки! За по-секси нещо от прозрачна материя, приглушена светлина и Саския, облечена във всичко това, можем трудно да се сетим.
 

More All fashion