Следва

Чудото на Lancome

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

  С договор, подписан преди няколко седмици, супермоделът се нарежда в списъка на изключителните красавици...

Beauty News преди 12 години

Аризона Мюз е новото лице на Estée Lauder

С договор, подписан преди няколко седмици, супермоделът се нарежда в списъка на изключителните красавици, представяли до този момент продуктите на американския гигант.

Аризона се превръща в глобално лице и ще рекламира всички продукти на марката - от грижата за лицето през грима до парфюмите.

Въпреки че до момента Аризона Мюз е изключително известна с модните си прояви, както заради рекламните кампании, така и благодарение на ревютата за гиганти като Yves Saint Laurent и Chanel, това е първият път, в който хубавицата стъпва на подиума на красотата в най-добрия смисъл, включително и финансов.

Аризона, кръстена на един от Американските щати, заема изключително престижно място в редицата от топ-модели - лица на Estee Lauder като Елизабет Хърли, Каролин Мърфи, Хилъри Рода, Констанс Яблонски, Лиу Вен и Джоан Смолс.

“Aризона има изключително модерна хубост, която ще допринесе за развитието на бранда," смята Ричърд Ферети, вицепрезидент на компанията и творчески директор.

И ние се съгласяваме напълно.

Здрави секси тела



"Как тренират треньорите" се казва реализираният проект на W Magazine, който включва 4 жени във великолепна форма, които професионално са заети със задачата да правят другите съвършени. 

Аманда Фриймън на 35, Никол Уайнхофер, 27, Мари Хелен Боуерс, 32 и Сара Рон, на 24, са съответно инструктор по пилатес, собственик на студио за танци, балерина и сърф инструктор, стилизирани в типичния за тях тренировъчен ден, и пред списанието отговарят на въпросите, за които и ние винга сме били любопитни - как тренират треньорите всъщност, какви са малките им изкушения в ежедневието, на коя част от тялото си залагат всичко и примерът за перфектно тяло сред звездите.

Идеята ни се строи чудесна, силно вдъхновяваща, и ни накара да се замислим, че в това да изглеждаме добре се иска постоянство. Като при любовта и другите неща от живота. 

Прочети повече тук>>

Новата серия за очи на Bobbi Brown



За онези, които предпочитат козметични марки, които на този етап могат да се открият единствено в чужбина или он-лайн, е добрата новина от централата на обичните от нас Bobbi Brown. Става дума за чисто нова серия продукти за очи с изключителна устойчивост.

Очна линия в няколко модерни цвята, която, положена веднъж, например рано сутринта, няма никаква нужда от корекция през целия ден.

Определено пролетен must-have за онези, които са фенове на женствената и вечно модерна очна линия.
Long-Wear Eyeliner съдържа специални пигменти, които придават фантастична издържливост на грима, без от това да страда дори и най-чувствителното око.

Наличен в 6 оттенъка, един от друг по-нежни и подходящи както за толкова актуалния котешки грим, така и за старата, но златна опушена формула.

Към серията се предлага и спирала /Long-Wear Mascara/ която, освен че е издържлива /до 16 часа от нанасянето/, се слага много бързо и лесно за нужния ефект.

Третият продукт в серията са кремообразните сенки, в цветове от Cool Lilac до Berry Noir, общо 5 нюанса с деликатен блясък и гарантирано целодневно носене. Цените на колекцията започват от 17 паунда и са налични както на щандовете на Bobbi Brown, така и он-лайн на bobbibrowncosmetics.com.

Прекрасен био-продукт против слънчево изгаряне на Lavera




ANTI-AGEING SUN MILK SPF 15 е 100% съставен от натурални вещества, в него няма никакви химически или изкуствени съставки.

Съчетава в себе си двойна защита - против слънце и против стареене, водоустойчив, с моментален ефект.

В чистата му минерална формула се съдържа био масло от нар, което изглажда кожата перфектно. Филтрите в крема осигуряват сигурна защита против изгаряне на лицето, шията и раменете.

В компактната опаковка се съдържат точно 30 мл от продукта, който препоръчваме горещо, а цената е 17.50 лева в по-големите парфюмерии.

Hot Lips

 
Ким Кардашян, Тайлър Суифт

Червените устни нямат аналог. И колко хубаво е, когато това се доказва от стройните редици знаменитости, прегърнали вечната класика с любов.

Червеното червило е вероятно най-женствената, най-прекрасна и най-страстна женска приумица макияжа и затова всеки път, когато видим свидетелства за признание на тези му качества, се радваме истински.

От тренд като този съвсем естествено следва необходимостта да си закупим по едно добро червено червило и ние. Дребното, но златно правило тук е: ако имаш мургава кожа, с по-тъмен тен, като на Ким Кардашиян, използвай по-оранжевикав оттенък, като например Lancome Rouge In Love Lipstick - стои убийствено свежо.



За по-бледи лица, с по-бял тен, като на Тайлър Суифт, например, решението е в класическите червени нюанси - Maybelline Colour Sensational Lipstick в цвят Pleasue Me Red е просто разкошно. Ще направи кожата по-здрава, а тена - по-топъл.

More Beauty News