Следва

Шоуто на L’Oreal Professionnel връща женствеността на сцената и в ежедневието

Чудото на Lancome

Казват, че лицето е нашата визитка към света, но красотата на кожата ни вече е с нова визитка и тя се казва Rénergie Multi-Lift от Lancôme

Hair преди 12 години

С годините самите ние не усещаме как всички емоции, грижи и вълнения се отразяват на външния ни вид. Сякаш най-много страда кожата на лицето. Казват, че лицето е нашата визитка към света, но красотата на кожата ни вече е с нова визитка и тя се казва Rénergie Multi-Lift от Lancôme.

Това е линия с безпрецедентна ефикасност и мулти-зонално действие в 5 кожни слоя за дълбок естетически лифтинг. Тя не само възстановява свежестта и блясъка, но и осигурява стегнатост на кожата в най-дълбоките й слоеве, трудно достижими от традиционната козметика.

Заедно с това, Lancôme създава и нов, модерен жест в грижата за кожата: “моментален лифтиращ блясък”. Лифтинг ефектът е комбиниран с усилване на блясъка така, че кожата да изглежда видимо по-сияйна и с възможно най-съвършения естествен цвят.

Серията включва тониран крем за лице, нощен крем и грижа за околоочния контур, но главният продукт в гамата е изглаждащ, стягащ крем против бръчки Rénergie Multi-Lift.

Той предлага двойно действие: лифтинг на повърхността и стягащ ефект в зоните на челото, скулите, лицевия контур и шията. Този елексир на младостта нежно гали кожата и остава усещане за красота. Фината текстура, едновременно богата и комфортна, при нанасяне става свежа и гладка, мигновено попива и има незабавен изпълващ ефект.

Новата формула носи и нова опаковка. Lancôme предлага серията Rénergie Multi-Lift в сферично бурканче от стъкло в енергично лилаво.

По същия начин и твоята кожа ще струи от енергия и красота, а не е ли именно това същността на младостта?
 

More from View Sofia

Техни величества шийт маските и как да усилим ефекта им допълнително

Face преди 1 година

Лично ние обожаваме да ги лепим по лицата си - лесно е, приятно е, работи. Всеки път обаче ни напада мисълта - толкова ефективни ли са, колкото обещава опаковката (и си внушаваме с лекота) или има още какво да се желае. Винаги може още, гласи отговорът, на който днес даваме конкретика - следват начините да увеличим ефективността на спасителните текстилни маски за лице >>>   

Beauty Starter: как се става красива като Наташа Поли, на 37 от днес

Celebrity beauty преди 1 година

Днес прелестната рускиня има рожден ден. Честити 37, Наташа! Позволи ни да надникнем в тайните ти за хубост, сигурни сме, че с радост би ни направила такъв подарък - от кого, ако не от един емоционален Рак можем да очакваме подобен жест на споделеност >>> 

More Hair