Следва

Край на конкурса "Моите любими бели неща". ПОБЕДИТЕЛЯТ

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Не разбираме как става така, че очарователната Хайди винаги изглежда с най-странния поглед, когато виждаме нейни...

All fashion преди 12 години

Хайди Клум за Harper's Bazaar Русия, септември 2011

Не разбираме как става така, че очарователната Хайди винаги изглежда с най-странния поглед, когато виждаме нейни снимки от сесии.

Тези кадри не правят изключение, а напротив, потвърждават тезата ни.

Просто има нещо нередно, най-вероятно по вина на гримьора, но толково oкокорен и същевременно празен поглед не бяхме виждали отдавна, а знаем, че Хайди не е такава, в никакъв случай.

Марк Джейкъбс с ретроспективна изложба




Той май наистина си тръгва от Louis Vuitton, за да вземе Dior под крилото си. Все по-усилено се говори в тази посока, а вчера бе обявено, че в момента се подготвя изложба с най-известните му творения за LV, марката, която той издигна до върха, лансирайки pret-a-porter линията й.

На нас всичко това ни изглежда като ретроспективна изложба-бенефис, бележеща края на кариерата му във Vuitton. Изложбата ще бъде курирана от редакторът на списание Love Кейти Гранд и ще бъде открита на 22-и септември на миланското Триенале.

Анна Дело Руссо в "The Edge Of Glory"



Добре, официално с всяка нейна следваща изява, нивото на това колко я харесваме спада с най-малко 2 степени. В случая даже повече. Не е нужно да казваме каквото и да е, просто си пуснете абсолютно лишеното от смисъл видео, което открихме в нейния блог.

Още танци... от Lanvin



Когато гледахме как кадрите от зимната кампания на Lanvin с прекрасните Карън Елсън и Ракел Цимерман излизат в интернет, през цялото време ужасно много се забавлявахме от цялата концепция на кампанията и не спирахме да си представяме песни, на които те танцуват.

Естествено, има и видео, чиято музика меко казано ни втрещи. Съжаляваме, всичко друго, но не и "Pitbul - I know you want me" биха се вързали чудесно на иначе много забавното видео.

Стела Тенант на корицата на Vogue Италия, септември 2011



Харесваме всичко провокативно в тази корица, но наистина не мислим, че моментът с талията е подходящ за корица. Никой не иска да се връща във времената, когато Катерина Медичи е обявила, че талия с обиколка над 40 сантиметра е прекалено вулгарна.

Въпреки всичко оценяваме факта, че Стела се е превъплатила съвсем успешно в ролята на Етел Грейнджър - жената, която държи рекорда за най-тънка талия - 32 см. И все пак смятаме всичко това за прекалено.
 

More All fashion