Следва

Новата игра на ViewSofia и CND ти носи комплект лакове, вдъхновени от жени икони

Върховната очна линия Ecriture de Chanel

Модната власт на очната линия никога не е била поставяна под въпрос, но този сезон тя наистина е навсякъде...

Hair преди 12 години

Модната власт на очната линия никога не е била поставяна под въпрос, но този сезон тя наистина е навсякъде. С тази разлика, че сега излиза от традиционната си форма (и контура на окото), достигайки нови висини (почти тези на веждите). Нарочно поставена не на място, тя прави погледа огромен и доста футуристичен. Не знаем дали този тренд е предназначен за най-смелите, но със сигурност е за тези, за които сливането с тълпата не е по вкуса.



А ако отегчени ли сме от традиционното „котешко” око, но не сме достатъчно дръзки, за да изпишем линията далеч над миглите си, за нас е двойното удължаване на клепача: отгоре и отдолу. Графичен и екстравагантен, но с мярка, този акцент определено ще ни накара да изпъкнем.



Естествено, трябва да оставим останалата част от лицето си почти безмълвна - този грим така или иначе е на самата граница на прекаленото. Точната доза провокация, която ще ни освежи.

За оптимален резултат заложи на най-доброто - тази автоматична очна линия на Chanel със сигурност е сред него. Прецизното нанасяне, дори от най-неопитната ръка, издържливостта и драматичният ефект за гарантирани.

Ecriture de Chanel, 61 лв.
От магазин Sephora

More Hair