Следва

Вълшебна приказка от морето

Обществено заразно зло

Грип или негрип е въпросът по това...

All About Life преди 17 години

Грип или негрип е въпросът по това време на годината, но отговорът е никому неизвестен. Ще попаднем ли сред тези, които твърдят че „не знаете какво е”, но едновременно с това пътуват в автобуса от Бургас към София, вместо да си седят където им е мястото. Не мястото на бургазлии, а мястото на болния от нещо опасно за околните. Уви, колкото и висококултурни да са околните, винаги ще се намерят сред тях и такива, които целно или най-вече безцелно ще ви запознаят отблизо с това „какво е”.
пзходът?
Грипът е една от по-леките съвременни чуми и слава богу може доста успешно да се разкара от всеки нормален организъм. Това, което можете вие да направите е да вкарате в нормата вашият.
Хапвайте добре и ако не пиете постоянно фрешове, питайте в някоя ПРАЗНА аптека за комбинирани витамини (вече има комбинирани с какво ли не), не стойте постоянно в затворени (особено публични) пространства и се об(л)ичайте!
Ако ще се забавлявате тежко някоя вечер, по-добре пийнете нещо като чай и аспирин след това, дори и да ви няма нищо на момента.
Ако все пак се разболеете, наистина – стойте си ВКЪЩИ. Само един малък инфо факт: ходенето на работа с грип повишава риска от сърдечни заболявания с 40 процента!
Има една поговорка, че за грипа и любовта единственото лекарство е времето... по-добре прекарано в уют и спокойствие, бихме прибавили в случая.
Повече на www.spri-gripa.info.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.