Следва

Кускус с бадеми и стафиди

Седмичен хороскоп - 5 - 11 септември

През първата половина и средата на седмицата, се въздържай от конфронтация с близките. Възможно е между вас...

Astro преди 12 години

ОВЕН

Безцелните спорове са нездравословни!

През първата половина и средата на седмицата, се въздържай от конфронтация с близките. Възможно е между вас да възникнат недоразумения, неразбиране. Опитай се да не даваш поводи за ревност и се отнасяй с търпение към думите и поведението на любимия човек.

Време е да се заемеш със спорт по-интензивно, отколкото преди. В настъпващия период, за съжаление, ще имаш повишена склонност към натрупване на излишни килограми, дори и да не се поддаваш на изкушения и се откажеш от кифли, шоколад, сладолед... Физическото натоварване е единственият начин сега да се справиш. Погрижи се да избереш подходящи упражнения, които прогонват мазнините първо в "проблемните" зони.

ТЕЛЕЦ

Съдбата като шанс!


Съдбата ще те постави в нестандартни ситуации. От начина, по който се възползваш от тях, ще зависи близкото бъдеще. В професионалната област астрологическата прогноза за седмицата съветва да действаш по-напористо и да разчиташ единствено на себе си.

Вероятна е романтична връзка с някой представител на знака Риби, който може да срещнеш на развлекателно мероприятие – концерт, парти, дискотека....

БЛИЗНАЦИ

Следваканционно завръщане!

Началото на есента ще ти напомни за твоите многобройни задължения. Ще се наложи да положиш максимум усилия, така че нищо да не пропуснеш. Не е изключена среща със стари приятели. В събота и неделя планирай развлечения: филми, каране на колело, ресторант. Отлична компания за теб сега ще бъдат Козирозите. Бъди умерен в храната и алкохола!

Понякога съдбата изпраща изпитания. И от това до колко се доверяваш на себе си и колко добре се познаваш, зависи дали ще съумееш с чест да издържиш ударите и`. Не всичко, което блести, е злато: не забравяй, че бързите умозаключения може да доведат до жестоко разочарование.

РАК

Мракът не за предпочитане – излез на светло!

Желания и възможности - две различни галактики. Тази седмица по добре да не мечтаеш, че ще имаш късмет, изключения от правилото няма да има. Само решителните действия ще доведат до победа. Не се стреми да се усамотяваш, криейки се от света. Това ще превърне съществуването ти в затворничество. Приготви се да общуваш в различни сфери на живота, особено с кредитори, началници, подчинени и членове на фамилията. Благодарение на нов обрат на съдбата лесно ще се освободиш от стари възгледи, потискащи убеждения, комплекси.

Време е да излезеш "на светло". Най-крайните иновации в дрехи, аксесоари, обувки, сега са предназначени за теб! Постарай се да прекараш свободното си време, така че наистина да го запомниш. Посети клубове, шумни партита, прекарвай повече време с приятели. Само не забравяй, че за да поддържаш добра форма е необходимо да се грижиш за себе си всеки ден! Не се отпускай и не отлагай за "по-късно".

ЛЪВ

Съдбата има две страни!

Съдбата дълго прояви благоволение спрямо теб, помагайки ти да се измъкнеш от най-трудните ситуации без загуби и щети. Но не трябва вечно да разчиташ на нейната сила и състрадание, идва време, когато Съдбата е склонна да покаже своя характер и да ти покаже и другата си страна. Сведи дейността си до минимум и се старай да не взимаш важни решения, по-добре направи малко почивка, защото и без това нищо смислено не можеш да направиш.

Тази седмица е подходяща за началото на изчистваща диета, занимания със спорт, всякакви профилактични процедури. Изхождай от собственото си самочувствие и физическа подготовка, не се натоварвай повече от колкото си готов да понесеш – необходима е постепенност, в противен случай няма да има полза, а вреда.

ДЕВА

Интригите са опасни!


В началото и в средата на седмицата се препоръчва да стоиш настрана от тайни и секретни работи. Това касае особено клюки и интриги. Всяка твоя тайна дейност, сега може да бъде разкрита и оповестена публично. Не прави това, за което по-късно може да се срамуваш. В този период има вероятност от психологически дискомфорт, фобии, депресивни състояния. Опитай се да не оставаш за дълго в изолация: това ще допринесе за влошаване на психологическите проблеми. В края на седмицата, ситуацията ще се промени коренно към по-добро. Очаква те интересно общуване и приятно ново запознанство.

ВЕЗНИ

Не живей с миналото – учи се от него!


Необходимо е да сложиш ред в чувствата си и да разработиш нов жизнен план. Това, което се е случило нека да остане в миналото. Тази седмица е свързана с интриги в работата, така че се старай да избягваш евентуални конфликти с колегите.

Много е вероятно някой от познатите Скорпиони да стане твой истински приятел и довереник. Използвай енергията и свободното си време за изучаване на чужди езици или географски открития.

СКОРПИОН


Благоприятна седмица!


За разлика от много други, за теб тази седмица е много благоприятна, особено в областта на активната работа към постигането на поставените цели. От самото начало на седмицата ще почувстваш увереност в собствените сили, ще намериш подкрепа в другите и ще бъдеш в състояние да поемеш нов бизнес или дори нова сфера на дейност. Този период е добър за започване на нещо ново, особено за реализация на дългогодишни идеи и планове, които ще доведат до по-добър, стабилен и спокоен живот, изпълнен с комфорт и уют.

Седмицата е подходяща ако искаш да промениш обичайния си вид. Звездите съветват да започнеш с прическата, но не просто да отрежеш бретона. Отивайки при фризьор, поискай да направи кардинални промени. Ако в последно време носиш къса коса, опитай удължаване на косата. От друга страна, ако винаги те познават по буйната "грива", подстрижи се късо. Вниманието на хората около теб ще бъде осигурено!

СТРЕЛЕЦ

Съди за здравето по това как се радваш на утрото!


Тази седмица може да усещаш неразположение – отнеси се сериозно към ситуацията! Сега не трябва да пренебрегваш собственото си здраве. Лекувай както трябва дори и най-леката простуда. И не забравяй профилактичните процедури: чай с мед, инхалации. Може да отложиш за една седмица спортуването, за да не подлагаш организма на голямо натоварване. Погрижи се за себе си и след няколко дни ще се почувстваш във форма.

Бурните изблици на негативни емоции могат да навлекат неприятности – преживяванията ударят здравето. Ако си уморен, несигурен в професионалните си възможности – ограничи стреса до минимум.

КОЗИРОГ

Не употребявай голяма дума за малки събития!

През тази седмица ако не искаш неприятности, говори с мек тон, шегувай се и не давай поводи за конфликти. Като цяло сега не е препоръчително да мърмориш и изкарваш на повърхността своята злопаметност. Всеки човек има какво да си припомни, включително и за теб. Колкото по-мек бъдеш тази седмица, толкова по-плодотворни ще се окажат резултатите.

Среща с любим човек сега може да ти даде невиждан творчески импулс. Препоръчително е да не упорстваш, доказвайки разни незначителни неща. По този начин може да развалиш настроението и на себе си и на партньора. През уикенда се опитай да укротиш неоснователната си ревност, защото може да провокираш конфликтна ситуация.

ВОДОЛЕЙ


Сила и харизматичност!


Да направиш изводи от минали събития, да набележиш общ план за по-нататъшни действия - основната задача на Водолеите за новата седмица. Сега се отличаваш със сила, грация, харизматичност. Енергията счупва рекорди и непременно трябва да намери изход. Ако се ръководиш от рационалното мислене може да плуваш в обществото на достойни другари. При това финансовият опит ще бъде безценен само в случай, че партньорите имат благородни намерения. Не подвеждай приятелите си, материалната експлоатация на обезпечени познати няма да ти донесе ползи.

РИБИ


Думите без дела са убиец на мечти!


Време е да преминеш от думи към действия. Звездите те съветват активно да се заемеш с никаква работа и да не пропускаш възможността да се докажеш. Седмицата е подходяща за активни развлечения, купони, премествания. Роднини от зодия Рак ще се опитат да те въвлекат в решаване на своите проблеми. Внимавай при подписване на документи и извършване на парични операции.
 



Прелестната млада и свежа Мишел Уилямс, майката на детето на покойния Хийт Леджър, актриса и прекрасна върху корици и фотосесии на модни списания, е родена на 9 септември 1980 година . На снимката горе виждаш един великолепен кадър с нея.
 

More Astro