Следва

Дизайнери за следене - Луис Грей

Dsquared2 и MINI създадоха модно съкровище, което ще се продава тази вечер в Милано

Днес поканените на коктейла в бутикана Dsquared в Милано на Verri street от 9 до 11 вечерта ще могат да отпразнуват...

Fashion преди 12 години

Днес поканените на коктейла в бутика на Dsquared2 в Милано на Verri street от 9 до 11 вечерта ще могат да отпразнуват заедно с близнаците Дийн и Дан Кейтън, творчески директори на марката, официалното им вече партньорство с най-симпатичния модел бързи и луксозни коли в малки размери - MINI.

Вероятно там ще бъде и самата Анна Дело Русо, която ще отпива шампанско в нов ексцентричен вид, но ще видим снимки от коктейла едва след като той приключи в късния вечерен час.

Поводът за балончетата в чашите е, че близнаците Кейтън ще бъдат част от всеобщия празник на MINI, които отбелязват 10 години от пускането на новите модели на градското съкровище на пазара, вече собственост на BMW. А иначе всички знаем, че автомобилът има близо 50-годишна история.

Двамата канадци имаха честта да създадат дизайн, вдъхновен от елегантното возило и в концепцията на марката DSquared, а целта в случая е подпомагане на благотворителна кауза за борбата срещу СПИН, част от екстравагантния виенски Life Ball 2011, който се състоя през май.



Кърпичките, които безспорно са си фешън фетиш, ще се продават за 50 евро в бутика на DSquared2 ексклузивно тази вечер, а желаещите да притежават такъв сувенир не непременно на момента, ще имат възожност от 16-ти септември да си го купят на редовна цена.
 

More Fashion