Следва

Седмица на модата в Ню Йорк пролет-лято 2012. Какво се случи в понеделник

Б като Библия - Б като Блог

Когато вече не е топло, е още по-маниашко да гризкаш сладолед. Ако той е окачен на шията ти, освен в ръката ти с лъжичка...

All fashion преди 12 години

Харесва ни как Хелън носи всичко

Тя се казва Хелън Ву и умее най-добре от всички да носи едновременно къс топ, тесен клин, дълга жилетка в синьо, мъжка чанта с дълга дръжка, сребърни обувки с платформа и ток в цвета на светло дърво, русо, лилаво, капси и още... Хелън има блог - Plastic lipstick at noon, със сигурност ще присъства, както и ние, на London Fashion Week.

В случая я открихме с възглас "уау" във Fashionistable, и не само заради фантастичните й Джефри Кембъл, решихме, че си струва всеки миг внимание. Хелън твърди, че Мери Кейт Олсън е стиловото й вдъхновение за момента, че любимото й място е Starbucks, където страхотно обича Макиато. На снимката, за която тайно завиждаме на колегата, мацката е с жилетка на American Apparel, топ от H&M, клин Miss Selfridge, чанта и пръстен Urban Outfitters, а обувките, о, обувките - Jeffery Campbell.

via Fashionistable

От подиума на улицата






Как показаното на седмиците на модата може да се интерпретира по най-добрия уличен начин, показват тези кадри от Копенхаген. В случая прелестните цветове на BCBG Max Аzria от колекцията им пролет 2012 внасят колорит в иначе дъждовната скандинавска есен. Прекрасен начин да оживее модата, нали?

via CopenhagenCycleChic

Chinatown



Ив Сен Лоран е обожавал чернокожите модели. Твърдял, че цвета на кожата им придава на избраните от него цветове неописуемо сияние. Перфектния пример-потвърждение на този постулат, е Мариан, от Mariankihogo, повече от красива тук във vintage пола и дънкова риза, панталони Zara, очила Betsey Johnson, златно колие и старовремски сребърен кръст, колан Zara и високи леопардови сандали на платформа. Когато го усещаш, то звучи така: "Имам тази риза от години. Има само няколко неща, които стават по-красиви с годините. Колкото по-носени, толкова по-добре. Има нещо разкошно в денима, който никога не остарява. Винаги можеш да му се довериш".

Вълшебното съчетание с 50-тарска пола в тютюнево, клин с щампа отдолу, тюрбан в лилаво и очила с подобни рамки, както и розово червило на плътните негърски устни, ни отнасят в Лондонския Chinatown с усещане за празник и непресторена симпатия между Изтока и Запада. Комбинация, която никога не спира да провокира, крайно вдъхновяваща, безкрайно заразителна.

Вечности




"Бяла тениска, остра подстрижка, навити дънки с черни чорапи и полирани алпийки. Носи това до гроб и никога няма да сбъркаш." АnOther Мagazine.

Сладолед почти под носа ти през цялата година




Когато вече не е топло, е още по-маниашко да гризкаш сладолед. Ако той е окачен на шията ти, освен в ръката ти с лъжичка, ще бъдеш лятна и сладка през цялата есен и зима. Заскреженото пендантифче може да бъде твое срещу 16 паунда от Мillie Pembleton, a идеята дължим на Wish Wish Wish.



Жълтата кофичка със сметанов сладолед сякаш ухае на ванилия, а това, че авторката дори е забучила вафличка в топката сладолед, изобщо няма да го коментираме. Единственото, което е важно е, че доставят навсякъде.


 

More All fashion