Следва

My style: Хедвиг Опшауг от The Northern Light

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Narciso Rodriguez, Thakoon, Peter Som всички използваха коси в пастелни цветове в ревютата си по време на седмицата на модата...

All fashion преди 12 години

Дафне Гинес ще яде, когато умре

Това определено бе най-"мъдрото" изказване, което чухме тази седмица.

След като стана ясно, че Дафне Гинес пише автобиографична книга, започнаха да се появяват различни факти около нея като този, че когато е била дете, се е страхувала от хората, както и изказвания от рода: "Неудобство е името на играта", след като стилист й се извинява за неудобна метална яка и "Ако ям, не мога да работя. Ще ям, когато умра." 

Да, браво! Страхотен пример за младите жертви на модата. Дано децата ви не четат това.

Най-зле подстриганият бретон е на Doutzen Kroes за Vogue Германия, октомври 2011

Не правете това сами вкъщи, моля!



Не знаем каква е причината бретонът на Doutzen да изглежда като оформен от нея у дома на корицата и във фотосесията за немското издание на Vogue, но е ужасно!

Хайди Клум e силно заразна



Стана ясно, че Хайди Клум е най-опасната звезда в Интернет. Вероятността да прихванеш вирус, когато я търсиш в мрежата е по-голяма и от търсенето на Камеран Диаз, Джесика Бийл, Брад Пит или Скарлет Йохансон. Според изследванията на McAfee търсенето на филмови звезди и модели представлява най-голяма заплаха в Интернет, докато музикалните изпълнители и спортистите са най-сигурни.

Сега, след като вече знаеш, внимавай повече!

Тенденцията на пастелните цветове в косата



Narciso Rodriguez, Thakoon, Peter Som - всички те използваха коси в пастелни цветове в ревютата си по време на седмицата на модата в Ню Йорк - едни го постигнаха със спрей, други с удължения за коса. Добрата новина е, че това може би ще измести тренда със сивата коса, но от друга страна не смятаме, че е по-добра алтернатива.

Веригата Bloomingdales таксува допълнително по-пълните си клиенти


Bloomingdale
s



Neiman Marcus

След направена справка с няколко други модни вериги става ясно, че в така популярната Bloomingdales се слагат надценки на дрехите на брандовете с колекции за пълни хора. Цените в Bloomingdales се оказват с около 15 паунда по-високи. В същото време стойността на артикулите от колекциите на Michael Kors и Eileen Fisher е една и съща на всички места.

Това прилича на политика на дискриминация на plus-size клиенти, която не намираме за правилна.
 

More All fashion