Следва

News Екстаз в сряда: Гимнастичките ни амбицирани, Арестуваха цар Киро, Риана възмути фермер с голотата си, Кейт Мидълтън отказа на Vogue

TM Juke отново ще прави компания на Алис Ръсел в София

Продуцентът и автор на голяма част от песните на Алис Ръсел - TM Juke, отново ще прави компания на соул и фънк...

Culture преди 12 години

Продуцентът и автор на голяма част от песните на Алис Ръсел - TM Juke, отново ще прави компания на соул и фънк фурията по време на гостуването й по повод първия рожден ден на серията от събития Reel Feel на 1 октомври в Sofia Live Club.

Този път той ще е в ролята си на музикант, като не е изключено да покаже умения и зад диджейския пулт. При предишното посещение двамата взривиха клуба и докара публиката до състояние, близко до музикален дилириум. TM Juke, освен като композитор и продуцент, се изявява и като китарист в групата на Алис Ръсел и едно от главните действащи лица в нея, но не успя да присъства на първия им лайв преди две години в София. За сметка на това обаче, ирландското уиски Bushmills отново ще подкрепи любимата си изпълнителка и приятелите от Reel Feel, както във всяка тяхна изява до момента.

Преди русата британка да поведе бенда си на сцената, за подходящата музикална настройка на гостите на вечерта ще се погрижи ходеща музикална енциклопедия Досю Амуджев, известен като автор и водещ на предаването Groovy Sessions по радио "Нова".

След като Алис Ръсел открие втория парти сезона на Reel Feel, на опашката на серията от събития се налага следващото голямо име - Уакс Тейлър (Wax Tailor). На 3 декември френският хип-хоп и трип-хоп продуцент пристига с 7-членния си лайв бенд и вечерта обещава да е изпълнена с много френски музикален чар в компанията на истински Bushmills Brothers. Зад името Wax Tailor стои парижанинът Jean-Christophe Le Saoût, който с изтънчеността на французин замесва уникална смесица от хип-хоп и трип-хоп с помощта на силен инструментален пълнеж, вокални гостувания на разнообразни международни изпълнители и различни МС специалисти. Музиката му е като филм, в който той е режисьорът, който управлява семплите, а резултатът са парчета, които наподобяват творби на Кубрик, Дейвид Линч, Уди Алън и Хичкок.

Билети за концерта на Алис Ръсел и нейния бенд на цена от 30 лв. се продават предварително в мрежата на "Ивентим", както и на касите на НДК. В деня на събитието цената на входа на клуба ще е 40 лв.
 

More from View Sofia

More Culture