Следва

News Екстаз в петък: Истината за Кадафи, Скарлет Йохансон с ново гадже, Линдзи Лоън работи в морга

Elevate празнува "5 years of music" в Yalta Club този петък.

Марката, която в последните години доведе у нас артисти като Loco Dice, Eric Prydz, Steve Lawler и Adam Beyer ще отпразнува своя 5-ти рожден деn...

Culture преди 12 години

Марката, която в последните години доведе у нас артисти като Loco Dice, Eric Prydz, Steve Lawler и Adam Beyer ще отпразнува своя 5-ти рожден ден в Yalta Club този петък. Специални гости на събитието ще бъдат две от най-актуалните имена в Ибиза това лято – резидент диджея на Space Nick Curly и звездата на лейбъла Desolat - tINI.

Организаторите от Elevate, които познаваме още като създатели на култовите вечери BLAME и неделните следобедни партита SUNDAY обещават истинско шоу, достойно да засенчи летните спомени, както на гост диджеите, така и на своите най-верни почитатели.

Оглавяващият събитието Nick Curly, към чиято дискография принадлежи и хитът “Bulgaria” издаден за топ-лейбъла Cecille, дебютира у нас през 2008-ма, именно по покана на рожденниците. През Май тази година същото стори и tINI, която заедно с Marco Carola успя да спечели сърцата на стотици фенове в Yalta Club и да ни докаже, че нямаме право да подценяваме жените зад пулта.

Към събитието на 21-ви октомври Elevate ще прибавят и своите резиденти Liubo Ursiny и Nick Nikolov, които през новия сезон ще виждаме все по-често заедно в 19-тия най-добър клуб в света.

More Culture