Следва

МИНАЛОТО: Джаки Кенеди и палтото от истинска леопардова кожа

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Три корици в доста близък план, от които определено не можеш да откъснеш поглед, особено Донатела с полу скрито лице. Чудим се само, защо не са скрили цялото?!

All fashion преди 12 години

Comme des Garcons пролет-лято 2011 vs Celine пролет-лято 2012

Отляво на твоето внимание подаваме снимка от ревюто в Париж на Comme des Garcons за сезон пролет-лято 2011. Дясната фотография от своя страна е направена година по-късно на подиума на Celine за пролет-лято 2012.

Вярваме, че не сме единствените, които откриват приликата между двата сета и не само - цялата колекция на Celine за следващия сезон силно наподобява тази на Рей Кавакубо, което доста ни разочарова, защото криехме леката надежда, че поне в Париж седмиците на модата най-накрая ще разцъфтят.

Каролина Куркова и Анна Дело Русо в в Back Damon за Giorgio Armani




Няма ли най-накрая да видим един красив моден клип към рекламна кампания, който да има и мъничко смисъл. Поредното рекламно видео е дело на Марко Брага и е направено за Giorgio Armani. Back Demon може да се похвали единствено с красиви рокли и прекрасната Каролина Куркова, но към слабите му страни ще причислим липсата на идея, ужасни артистични умения и Анна Дело Русо. Виж сам.

Донатела Версаче за Ponystep брой 2



Донатела Версаче - най-абсолютното вълпъщение на идеята "Versace" изобщо, е на корицата на втория брой на списание Ponystep за сезон есен-зима 2011. Освен нея, на кориците на списанието се появяват звездата от 80-те Елвира и измислената Дейм Една. Три корици в доста близък план, от които определено не можеш да откъснеш поглед, особено Донатела с полускрито лице. Чудим се само защо не са скрили цялото?!

Кристен Стюарт за GQ UK през ноември



Точно в чия мъжка сексуална фантазия се появи Кристен Стюарт, че GQ са решили да я сложат на корицата си, освен може би в тази на Робърт Патинсън. Нищо лошо не таим към актрисата и смятаме, че страхотно се вписва в концепциите на Vogue, но тук никак не е секси с разперени крайници като насекомо и почти примигнало око.

Мерилин е на мода във Vogue




Очевидно модните библии по цял свят отново си синхронизират кориците. Този път обаче не една рокля, а една визия е обединяващата - тази на Мерилин Монро. Не знаем, дали това се дължи на предстоящия филм с участието на Мишел Уилямс в ролята на Мерилин, но една такава корица и една фотосесия ни стигнаха за октомврийския брой на Vogue US.

След това обаче се появиха и кадрите за Vogue Paris през октомври със Саша Пивоварова. Последна засега се нарежда Риана с корицата и фотосесията си в ноемврийското издание на Vogue UK. Сега чакаме изданията в Италия, Русия, Германия, Испания, Турция и т.н.
 

More All fashion