Следва

Защо сме луди по изкуствените мигли на Louis Vuitton!

Тайнaтa за съблазняване на великолепната Ума Търмaн

Тя има толкова интелигентно излъчване, че разбива клишето за блондинките и холивудските хубавици...

Body преди 12 години

Тя има толкова интелигентно излъчване, че разбива клишето за блондинките и холивудските хубавици.
Номинираната някога за Оскар Ума Търман е великолепна на своите 41 години в рокля с принт в Париж, снимана преди ревюто на Louis Vuitton от фотографите на Vogue, а нейната страхотна осанка, високото чело, което издава амбиция и интелект, женствеността, са вдъхновили Givenchy за рекламно лице на Ange ou Demon Le Secret Elixir.

Уханието е интерпретация на парфюма Ange ou Demon, като създателите му добавят по-дълбок и чувствен цветен аромат.

Мистериозният талисман Ange ou Demon Le Secret Elixir разкрива магията на ароматното прелъстяване и точно тук е ролята на Ума Търман, което е изключително сексапилна жена с красив ум.

Във връхните нотки на аромата пък се усещат италиански лимон и зелен чай, омекотени от нежната милувка на нероли. Поразителната женственост на парфюма разцъфва с много скъпите за Givenchy комбинация от Самбак Жасмин, портокалов цвят и червен жасмин.



А най-хубавото е за накрая. По кожата остава ароматът на ванилия и пачули, кедър и бял мускус.

Известната бутилка на Ange ou Demon, проектирана от Серж Мансо като скъпоценен камък, е преработена точно за аромата и усещането при създаването на този еликсир.



За Givenchy Ума Търман разкрива много точно мистериозната сила на прелъстяването, великолепна в новата рекламна визия, заснета от най-добрия в портретите - Марио Тестино.

Защо е толкова прекрасен този аромат ли? Защото е изключително женствен и нанесен върху пулсиращите от страст места по женското тялото - зад ухото, на китката, на сгъвката на лакътя или зад коляното, съблазнява така, както Ума Търман го прави в този великолепен кадър от Париж.

Ange ou Demon Le Secret Elixir вече можеш да намериш в магазинуте за селективна парфюмерия.
 

More Body