Следва

Без парка закъде?!

Моден двубой на седмицата - кой носи по-добре рокля на точки?

Ако трябва да назовем един десен, който доминира сред всички този моден сезон, това ще бъдат точките. Дизайнерите направо полудяха по...

 

Fashion преди 12 години

Ако трябва да назовем един десен, който доминира сред всички този моден сезон, това ще бъдат точките. Дизайнерите направо полудяха по тях, като ги видяхме при имена като David Koma, Gucci, Jill Stuart, Lanvin, Marc Jacobs, Paul Smith, Salvadore Ferragamo, Stella McCartney, Unique, Y-3, Yohji Yamamoto, Yves Saint Laurent и много други.

След толкова масово нашествие по подиумите, нямаше как точките да не слязат и на улицата. Наскоро ги срещнахме върху две дами. Едната - по родната Витошка, а другата - по булевардите на световните модни столици. И двете носят бели рокли на точки по свой собствен начин и ние се питаме, коя го прави по-добре.

От ляво на твоето внимание е Стиляна с къса рокля, разширяваща се под талията. За повече удобство тя добавя джинси, но всичко се издига, разбира се, на висок ток. Харесваме как цветът на ноктите, които се подават през обувките без пръсти, кореспондира с цвета на точките. Допада ни лекия й грим, романтично отметнатата на една страна коса и избора на средно голяма чанта в различен цвят.

Героинята ни отдясно се казва Кейт Фоли и е с почти същата рокля, с тази разлика, че нейната е малко по-дълга и точките са сини. Вместо обувки на ток, тя залага на комфорта на ниска обувка, но отново на точки, реципрочни на роклята. Косата й пада свободно и нежно, а червеното червило внася необходимата женственост, която като че ли не е постигната така добре с роклята. В този случай чантата е малка, но отново в трети за аутфита цвят. 

Смятаме, че и двете са се справили добре за себе си, но коя според теб е по-добър майстор на точките - Стиляна или Кейт?
 

Анкета

Кой носи по-добре рокля на точки?

More Fashion