Следва

Колекциите есен-зима 2011 на Blumarine и Blugirl вече в бутик Astella

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Harpers Bazaar демонстрират прекрасно хрумване, облечено в перфектно изпълнение...

All fashion преди 12 години


Чантата за iPad на Diane von Furstenberg

Даян фон Фюрстенберг умее да придаде елегантност на всичко, излязло изпод подписа й. Сътворената от нея чанта за iРаd не прави изключение. С леко vintage звучене, в черно или шоколадово, чантата има прекрасното предимство да не се налага да измъкваме от нея джаджата. Просто разкопчаваме 2 ципа и три копчета и екранът е пред нас.

Обикнахме от пръв поглед тази красавица, защото с пискюла си /да, единствен, разкошно/, страхотното си закопчаване отпред и великолепната каишка от метал и кожа, е дизайнерско решение, което си струва всеки цент. В 695-те долара от цената. Налична е в бутиците на марката или на www.DFV.com.



"Ерата на Скорсезе"







Harper's Bazaar демонстрират прекрасно хрумване, облечено в перфектно изпълнение в ноемврийския си брой. В изданието с нарочна фотосесия се отдава почит на Мартин Скорсезе и неговите шедьоври, и то в навечерието на премиерата на новия му филм "Hugo".

В няколкото кадъра виждаме преразказани със силата на стила и фотографията /снимките са дело на Джейсън Шмид/ някои от емблематичните сцени в шедьоврите а Скорсезе "Шофьор на такси", "Алис вече не живее тук", "Невинни години" и т.н..

Всички кадри можеш да разгледаш тук>>.

Кадифени очи от Dior



Новите лепенки за очна линия от Dior са дело на гримьорите на марката и са инспирирани от емоцията и майсторството зад кулисите на големите дефилета. Кадифените на вид лепенки се предлагат в комплект за 59 долара в Sephora USA, засега, и включват 4 разновидности. Прилагат се уникално лесно, красиви са до умопомрачение и ние наистина много ги харесваме.

Lana Del Ray





Харесваме много разкошната Lana del Ray много по-отрано от миналата седмица и оттогава си ядем ушите, че не сме я пуснали в рубриката, защото тя има всички качества да бъде харесвана, и не само модно. За да поправим грешката, виж тези умопомрачителни снимки на красавицата, а след това се наслади на великолепното видео към парчето й Blue jeans. Красиво.



Списание Oyster отново е на пазара с Линдзи Уикстън на корицата си







Очарователната Линдзи е лице и на двете корици, с които ще се появи списание Oyster през октомври и ноември. Снимките са дело на Уил Дейвидсъм, а стайлинга на Стиви Денс, която предимно свързваме с работата й за сп. Rush.

За снимките Линдзи посещава Тенеси в цветни принтове и смели материи от Dries von Noten, Rodarte, Prada и други.
Говори се, че по време на снимките заедно с екипа е бил и незнайният приятел на Линдзи. Може би на този факт дължим блясъка в очите й.

Още кадри може да разгледаш тук>>.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.