Следва

Теди Велинова и д-р Енчев? Според тях - не, само професионални отношения

Директно от PR-a: Как Лейди Би се облиза на рождения си ден!

Лейди Би отпразнува рождения си ден преди дни в приятелски кръг, като на празника дойдоха родителите й и по-малкия й брат Емо...

Лица преди 12 години

Това е рубрика, в която без грам редакторска намеса ще ти даваме дневната доза ПР, която пристига на редакционната ни поща, и която сама по себе си заслужава внимание заради стилистичната, граматическата и съдържателната си стойност. Автентични остават и заглавията на прессъобщенията.


Лейди Би отпразнува рождения си ден преди дни в приятелски кръг, като на празника дойдоха родителите й и по-малкия й брат Емо. Певицата обаче не се посвени да изкара пред тях провокативна торта във формата на бюст декориран с полов мъжки член - разбира се от захар :)) След като духна скромните 3 свещички, Лейди Би хубаво се облиза на... тортата!
В разгара на празника бащата на изпълнителката - д-р Щерев изпълни като оригинала парче на Queen, с което стана ясно откъде всъщност талантливата певица е наследила певческия си талант. Купонът в столичното заведение La Cubanita продължи с лайв на Лейди Би, която представи освен авторски песни и микс от световни хитове.
 

More Лица