Следва

Зарадвай очите си с тази салата

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 24.10 – 30.10

Анализирай случващите се събития, в тях може да намериш адресирано лично до теб послание, способно да преобрази живота ти...

Astro преди 12 години


ОВЕН 21.03 – 20.04

От теб зависи!

Ако търсиш спокойствие в цялата тази суета, ще го откриеш само вътре в себе си, в уединение. Останеш ли в центъра на събитията и опитваш ли се да влияеш на случващото се, ще ти се наложи постоянно да отразяваш нападките отстрани и да се съпротивляваш на външните обстоятелства. Едва в края на седмицата ще се почувстваш по детски леко, но ако си го позволиш. Тишината и спокойствието тази седмица ще зависят изцяло от теб и от желанието да зарежеш всичко и да си позволиш да се отпуснеш.

В любовните отношения не всичко ще върви гладко. Но не бързай да взимаш прибързани решения, ситуацията ще се разреши по най-добрия за теб начин. Много е вероятно, някой от Скорпионите да допринесе значително за попълване на спестовната ти касичка.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Информацията провери добре!

Внимателно проверявай цялата постъпваща информация, особено ако тя идва от представители на зодия Лъв. Набелязвайки важни мероприятия, не разчитай на късмет – подготви се добре и дори отиграй предполагаемия ход на събитията.

Подходящ период да промениш леко имиджа си – това ще позволи да внесеш във външния си вид нещо ново.
Твоят личен и особено сексуален живот е невероятно наситен, но звездите те съветват да не говориш за него. Не е желателно да провокираш любимия човек, правейки от мухата слон. Тези дни, ще си склонен на скандали, но това не означава, че тази тенденция трябва непременно да бъде удовлетворена. Прояви благоразумие и мъдрост в трудните ситуации.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Гледай си работата!

Желанието да стовариш домашните си задачи на раменете на близките, може да предизвика истински скандал. Научи се да признаваш грешките си и да правиш компромиси. Не допускай небрежност и в професионален план.
В любовта - период на нежност и удоволствие, време за красиво ухажване и откровени признания. Прекарай уикенда в компанията на приятел Водолей – има за какво да поговорите.

РАК 22.06 – 23.07

Лошите мисли докарват земетресения!

Астропрогнозата през тази седмица се заключава в умението правилно и мълниеносно да се разпореждаш с получената информация, която ти дава уникалната възможност значително да подобриш своето материално положение.

В семейния живот са възможни големи разправии. Но не бързай да се самонавиваш, лошите мисли имат свойството да се сбъдват. По-добре поговори с някой представител на знака Стрелец, той може да ти даде мъдър съвет.

Възможно е кожата на лицето, тази седмица, да капризничи и прояви повишена чувствителност. В този случай се възползвай от успокояващи и овлажняващи средства, само не забравяй, че те в никакъв случай не се нанасят върху влажна кожа. Веднъж седмично може да направиш подхранваща маска, приготвена собственоръчно. Но се погрижи в състава и` да влизат продукти, непричиняващи алергични реакции.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Слез от собствената си камбанария!

Седмицата ще изисква от теб психологическа гъвкавост и незлобливост. Старай се да оценяваш ситуацията не само от позицията на собствения си "Аз", но и от гледната точка на другите. Въпреки това, без значение дали се опитваш да погледнеш обстоятелствата с чужди очи, ще имаш абсолютната несъвместимост с представителите на знака Везни.

Творческият ти потенциал е на невероятна висота - удивлявай околните.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Живей активно!

Необходимо е да преодолееш страховете и съмненията си и да се вземеш в ръце, само така може да направиш нещо, в противен случай ще стоиш на едно място, затъвайки постепенно в блатото наоколо, неполучавайки от никъде добро решение.

Стегни се и направи решителната крачка, действай смело и инициативно, тогава много скоро ще забележиш, че появилите се трудности всъщност не са непреодолими. Вдъхновени от примера ти скоро към теб ще се присъединят поддръжници и помощници.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Разчупи шаблона!


Добро време за намиране на нов стил. Настрой се за това и имай предвид, че преобразяването няма да е безплатно и ще изисква финансови и емоционални разходи. Влечението към лекомислени отношения с Козирози е необичайно високо, но дали да влизаш в тях или не – решаваш само ти!

Сексуалният ти живот е объркан - или малко или рядко, или няма с кой, или и двете, и друго, и трето. Като цяло, за да е идеален е необходимо да си потърсиш допълнителен любовник. Неочаквани действия и нестандартни решения - само това ще ти помогне да намериш "щастие в личния си живот."

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Анализирай това!

Анализирай случващите се събития, в тях може да намериш адресирано лично до теб послание, способно да преобрази живота ти. Идеално време за примирие и възстановяване на отношения, особено с хора, родени под знака на Телец. Звездите те съветват да не консервираш финансите си, а да организираш празник за близките и приятелите.

Тази седмица ще започнеш да ”изяждаш” недостига на секс в живота си - вместо целувки ще слагаш в устата си сладко, мазно и калорично. Вторият признак на неудовлетвореност – употребата на голямо количество газирани напитки и слабо алкохолни коктейли. Естествено, да купиш в супермаркета купища храна е много по-лесно от намирането на достоен сексуален партньор, но имай предвид, че колкото по-дълго отлагаш второто, толкова повече ще прибягваш към първото ...

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

В капана на противоречията!

Тази седмица може да попаднеш в капана на противоречията. Емоциите ще бушуват в душата ти, но се опитай да не ги изливаш върху любимия си човек. Защо да усложняваш живота си? Изчакай до края на седмицата - страстите ще отшумяват и ще решаваш спокойно. Обърни внимание на собственото си психологическо състояние.

Нестабилността на нервната система, тази седмица, може да доведе до неприятни моменти, не само за теб, но и за тези, които са наоколо. Отпусни се, подари си нови дрехи, заеми се със спорт. Истинска панацея може да стане общуването с някой от знака Близнаци. Между другото, твърде вероятно е тези срещи да придобият любовен характер.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Време е за промяна!

Ако обстоятелствата позволяват, направи дългоочакван подарък на любимия човек. Накарай го да повярва, че мечтите се сбъдват. Радостта на близките хора ще ти донесе невероятно удоволствие и ще бъде като тласък за професионални и лични постижения. В работата се въздържай от конфронтация, особено с Oвни.

Звездите те съветват тази седмица да преструктурираш интимния си живот, а именно - да поразмислиш над отношенията, в които се намираш и да ги промениш. Ако смяташ, че всичко при теб е идеално, поговори от сърце с партньора си и ще откриеш колко много тънкости, особено свързани със секса, са ти убягвали. Време е за промяна!

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Разчитай на подкрепа!

Разчитай смело на други хора, ако имаш нужда от помощ, съвет или подкрепа, при това може да получиш помощ, както на думи, така и в конкретен случай. Не се страхувай да се обърнеш към другите. Подходящ период да черпиш от тяхната мъдрост и опит, както и да започнеш да правиш нещо с по-опитен партньор. Краят на седмицата ще бъде малко по-напрегнат, недовършената работа ще изисква значителни усилия и ще се наложи да се потопиш изцяло в нея.

РИБИ 20.02 – 20.03

Търси златната среда!

Чувствени импулси в началото на седмицата може да завъртят главата ти, особено ако решиш да хванеш бика за рогата и да получиш желаното на всяка цена. Може да се каже, че твоята упоритост и стремителност ще ти позволят да получиш това, което искаш и това, което е привлякло вниманието ти в началото на седмицата. Но резултатът може да не бъде толкова добър и да се окаже, че полученото съвсем не е такова, каквото е изглеждало в началото. С постигането на целта и разочарованието от нея може да загубиш желание за всякакво действие.

Опитай се във всичко да се придържаш към златната среда. Каквото и да става в личния ти живот – запази чувството си за собствено достойнство. В същото време не трябва да надценяваш значението на собствените си принципи, а в събота е по-добре да останеш сам за по-дълго.

Говори се, че чаровният Леонардо Дикаприо, пред чието актьорско майсторство се прекланяме, отново е свободен и готов за завоевания, след раздялата му с Блейк Лайвли. Очевидно Скорпион (Лео) и Дева (Блейк) не са най-добрата комбинация.

More Astro