Следва

Б като Библия - Б като Блог

Еклектична комбинация - Лятна рокля и плетена шапка

Няма нищо по приятно в модата от изненадата, особено когато ти сама все още намираш начин да си го причиняваш...

Shopping преди 12 години

Няма нищо по приятно в модата от изненадата, особено когато ти сама все още намираш начин да си го причиняваш. Естествено, за целта ти трябват доза смелост и ясно дефиниран моден вкус, за да не стават грешки.

Съветваме те винаги да експериментираш с детайли. Най-лесно се получава като днес вместо класическия тънък кафяв колан, сложиш неоново син или леопардов. Или пък вместо черна риза от памук, избереш секси прозрачна.

Идеята ни днес е да те провокираме да замениш красивата вълнена шапка с периферия с развлечена и плетена тип моряшка (без значение, дали има помпон, или не). Веднага ще ти придаде много неглиже вид и ако денят ти го позволява, не намираме нищо лошо в това.

Що се отнася до копринената рокля, тя ще се държи прилично под дебело кашмирено палто, вълнен шал, на висок ток (може и в сандали) и с вълнени чорапогащи. Размерът на чантата избери сама, но нека е правоъгълна.

Ако за работни дни ти се струва прекалено, то комбинацията със сигурност е подходяща за съботно следобедно кафе или пък вечер в бара, където не сваляш шапката.

 

More Shopping