Следва

Зимна приказка

Б като Библия - Б като Блог

Бялото през зимата е най-непрактичният цвят и едновременно с това един от най-красивите. Така че, изборът ти, дали

All fashion преди 12 години


Точно като Stella McCartney



Stella McCartney е една от любимите ни дизайнери, но няма какво да се лъжем, цените й нито са най-достъпните, нито в България има откъде да се сдобиеш с дрехите й (освен, ако не държиш просто на етикет с нейното име, тогава те спасяват Adidas и колекцията й спортни дрехи за лейбъла).

Вместо да страдаме по прекрасната бяла рокля на черни панделки на Stella McCartney, открихме как да си направим подобна с помощта на бяла рокля от Zara и малко черна лента за панделките.

Ако си по-прецизна в шевовете, ще можеш и да отстраниш детайлите след време, в случай, че ти омръзнат и да се завърнеш към бялата класика.




via cheetah is the new black

Ханели в бяло



Продължаваме с бялото. То определено е най-непрактичният цвят през зимата и едновременно с това един от най-красивите. Така че, изборът ти, дали да се "обсипеш" в бяло се свежда може би само до бюжета ти за химическо чистене.

Иначе Ханели е най-голямото вдъхновение, което можеш да получиш - бяло чисто лице, свободно падаща коса, бяла риза, бяло пончо, а надолу си представяме бял дебел клин или дънки и ниски боти в светло бежово.

via Hanneli Mustaparta

Есенната униформа 



Есенната ти униформа с дата ноември 2011 изисква класически панталон с ръб, пуловер, риза и ниски обувки тип мъжки. Косата пък е вдигната или пусната, но разделена с път през средата.

via Le Fashion

Color Blocked




Не се плаши! Лесно е. Не ти трябват игли, конци и ножици. Само малко тиксо (за права линия) и текстилна боя.

След като решиш, откъде искаш да започва вторият цвят, отбелязаваш с тиксото и с четка нанасяш наюнса. Оставяш да изсъхне и готово.



via honestlywtf

Вълна



Полата и жилетката са Proenza Schouler, очилата - Maison Martin Margiela, обувките - Damir Doma. Перфектен есенен аутфит, който можеш да постигнеш с маса пари или с по-малко, добро въображение и малко търпение за ровене в секънд хенд и по-нисък клас магазини.

Освен обувките, подобия на дрехите са абсолютно откриваеми.

via anywho

More All fashion