Следва

BIODERMA - любов в кожата. Една вдъхновяваща история за успеха на козметичния бранд

Искаш ли един от 20-те продукта Mythic Oil на L'Oreal Professionnel? Виж дали си сред късметлиите!

Вкусът към живота си личи по детайлите, казват точните хора, а косата е един от най-забележителните...

Hair преди 12 години

Вкусът към живота си личи по детайлите, казват точните хора, а косата е един от най-забележителните.

Ти гласува, изпрати ни няколко фантастични лични рецепти за здрав и гладък косъм, а ние днес ще ти се отблагодарим с подарък. Не един, а цели на 20.

Преди седмица те накарахме да се замислиш кое е най-важното условие косата ти да изглежда превъзходно през късната есен, а ти се постара сериозно да намериш отговора, драги ни читателю.

Именно заради това, 20 от всички дами, които ни писаха за играта (А за нея виж тук) на редакционната поща, ще имат възможността да изпробват невероятната формула на Mythic Oil от L'Oreal Professionnel.

Ето имената им, както и няколко чудесни снимки и рецепти сред писмата, избрани съвсем случайно чрез жребий:




1. Деница Грозева
, 30 години, от София

2. Светла Атанасова, на 26 години, от София

Към грижата за коса с маските и скъпите козметични продукти, професионални шампоани, аз бих добавила хининовата вода, която не струва почти нищо, не повече от 2 лв., а добавя страхотен блясък на косата.

3. Петя Търновалийска, на 23 години от гр. Раковски

4. Цветелина Наплатанова, на 35г. от София

Аз имам суха и чуплива коса. Наскоро от чужбина си взех Elseve Re-Nutrition, който е с пчелно млечице. Останах очарована от резултатът който се получи върху косата ми.

Като цяло гледам да използвам меки шампоани, които овлажняват и защитават косата.Също така ползвам маски-богати на подхранващи съставки,който защитават косъма.

Много често обаче прибягвам и до "бабините" рецепти за разкрасяване, като си правя домашни маски от жълтък,бадемово масло, мед, кисело мляко.

Поздравления, сайтът ви е страхотен! Всичко, което имах време да прочета досега е полезно и е поднесено по начин, който кара читателите да изпитват удоволствие.

Много се радвам, че попаднах на този сайт и с удоволствие го посещавам ежедневно!
Поздравление за целия Ви колектив! Успех занапред!!!

5. Росица Маркова, 38 г, София.



И аз имам трик за косата си:
Моята коса е гъста, плътна и тежка, красива, жива и дълга. (вижте снимки) И е здрава! А какво правя за да се чувства тя така добре и да сияе? Обичам я! Не използвам сешоар, мия я с подбрана козметика, слагам и маски, грижливо я реша а сутрин преди да изляза за работа и слагам фиксатор за къдрици.

6. Деляна Йорданова, 25г., Русе

Здравейте, преди време си приготвях домашна маска с тривитаминол/купува се от ветеринарна аптека/, която наистина имаше добър ефект, но трябва да се стои поне час с нея и напоследък за съжаление нямам време. Към 2 суп. лъжици тривитаминол се прибавя 1с.л. чист алкохол, 1 с.л. масло/може да е зехтин или от маслата на Икаров и другото е въпрос на импровизация. Аз слагах и лъжица хума, кисело мляко и каквото си харесам от хладилника, може да се прибави и яйце, но трябва да се внимава с измиването. Косата става мека и лъскава, също така расте по-бързо.

7. Марияна Боева, 44г.

8. Деница Василева, 29 години



Моята коса не е толкова тежка и гъста, но с подходящата грижа - всяка седмица балсам и всяка втора - маска, плюс специални витамини за коса постигам този резултата…

9. Моника Петрова, 21г., София

Моят трик е, че добавям бадемово масло или друго масло в маски за коса, които купувам.

10. Линка Спасова, град Свищов

Гласувах с опцията - със специален козметичен продукт.

11. Ася Кънева, 34, от София

12. Милица Христова, 24 години, София

Всеки тип скалп понася различен тип шампоан, но тайната за коса без цъфтящи краища е:
1. Когато ходите на фризьор НИКОГА не позволявайте на фризьора да ви филира краищата :) Визуално след като минат няколко седмици косата изглежда изтощена;
2. След като си измия косата с шампоан и се изкъпя, оставам с маска за коса от същата марка шампоан поне 30 мин., след което измивам косата си.

Не се занимавам да си правя домашни маски за коса, първо защото миришат отвратително, а ние сме в 21 век, дами сме, защо да се занимаваме с глупости, като хората вече са измислили решението.

13. Димана Великова, 36 години, от Варна

14. Марияна Петрова, на 23 съм, от Пловдив

15. Ивана Андреева, 18 години, от София

16. Ивелина Иванова, на 18 години

17. Пламена Стаменова, гр. Оряхово, 33 години

18. Анита Йончева, 21 години, София



Боядисвам и изправям косата си, но въпреки това блясъкът и жизнеността й не са се променили изобщо. Имам гъста и жива коса, поддържам я с козметика за боядисана коса и я предпазвам от пресата и сешоара със специални спрейове. Звучи сякаш използвам големи количества козметика, но всичко е само обичайното - шампоан, балсам, маска и предпазващият спрей.

19. Велизара Стойчева, 25 години, София

Аз съм впечатлена от продуктите на L’Oreal, обикновено изборът ми пада върху тази марка, когато искам нещо качествено. Но не мога да не ви споделя една тайна от баба, че на чиста коса с малко газ, две-три капки, ефектът е като при бляскавите телевизионни реклами. Става много лъскава и гладка, но е хубаво да преспиш един ден така преди да излезеш от вкъщи, за да се разсее миризмата.

20. Анастасия Булдеева, гр.Пловдив

Аз си слагам зехтин или оризово олио + жълтък за здрава коса.

Предизвикателствата, игрите и подаръците във ViewSofia продължават, а ти чети какво още те очаква в понеделник! 
 

More Hair