Следва

Целият вкус на пицата, минус тестото

Б като Библия, Б като Блог

Точно толкова ти трябват, за да си изплетеш пуловера от мохер, с който баба те радваше всяка Нова година....

All About Life преди 12 години

Две кълба мохер

Точно толкова ти трябват, за да си изплетеш пуловера от мохер, с който баба те радваше всяка Нова година.

И благодарение на matter of style си припомнихме колко великолепно нежно стои тази прежда в звученето на есента.

Мекотата на вълната с косъм те гали като памук, а как фантастично стои с деним, пола молив до коляно и всички останали любими неща? Обожаваме го, край!

От Matter of Style

Красотата на вещите



Усещането е за нещо много, много старо и безценно, а историята на този ръкав може да се помирише, докосне и преживее. Това прави с дрехите истинската, ръчно плетена дантела.



Не си задаваш въпроса Колко ли пръста си е убола Снежанка, докато е плела детайлите, колко безсънни нощи е изкарала мама, за да ушие мечтаната роклята за малкото си момиченце, колко красавци, красавици и пищни вечери е преживяла тази вещ? Колко сълзи е попил ръкавът? Дантелата разказва истории, а ти си готова да ги слушаш, нали?

От The Style rockie

Колко хубави неща можеш да направиш с тази коса



На мига забравихме всички тенденции в прическите за есента, защото няма нищо по-красиво от свободно падащата ти безупречна коса, която да прибираш в нежен кок отзад.

От Girl obsessed

Невероятните идеи на Меган




Маникюрът е като огледало на същността ни - прецизен и бляскав - суетна и амбициозна жена, ярък и цветен - луда и смела, черен и наситен - секси, безцветен почти - елегантна. Затова е много важно как изглеждат ноктите.

Меган от Love Mаеgаn ни подксказва още един есенно прекрасен начин да си направим маникюр. Абсолютният ни фаворит тази седмица е комбинацията на класическото черно с блестящи сребърни частици. Идеално влиза в разкошен синхрон и с черна тясна рокля, и с камилското дълго палто.



Как го прави тя, виж тук>>

Един есенен ден в леглото



Този кадър на Мерилин, изровен от архива на Холивуд, ни вдъхнови да начертаем плана за следващия уикенд. Още преди чая, кафето или капучиното с бисквитка, преди да облечем децата, да изведем кучето или нахраним котката, си оставяме свободни 15 минути, в които да се гушкаме с всичко до нас на фона на белите ленени чаршафи.

Виновникът за тази фантазия е Etc..

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.