Следва

Седмица на модата в Киев и как изглежда улицата

Б като Библия, Б като Блог - Офис треска

Поглеждаме с лека носталгия към изминалия август и отваряме вратата на офиса...

All fashion преди 8 години

Поглеждаме с лека носталгия към изминалия август и отваряме вратата на офиса. Запретнали ръкави, търсейки вдъхновение за нови идеи и с желание за по-приятен старт на сезона, посвещаваме тазседмичната ни блог обиколка именно на работните пространства. В случая те са на някои от любимите ни фешън герои, защото всички те обожават това, което правят, и това личи и в артистичните им "офиси".

Анин Бинг и Нюйоркската мечта

Датската модна икона Анин Бинг преследва упорито мечтата си да основе своя собствена верига магазини и посреща клиентите си нюйоркчани, облечена в скини джинси или кожен панталон и просто тишърт от едноименния й бранд, в новооткрития си бутик, втори поред, в Голямата ябълка.

Четири стени, между които с удоволствие бихме прекарали целия си ден, галейки окото с минималистичен дизайн в изчистени форми и прецизност към детайла. Съвсем по скандинавски.





И още на: aninesworld.theyouway.com

Две момичета, три кучета, един блог и един общ апартамент




До преди три години Алейна и Даниел са просто две приятелки, живеещи в двата края на Чикаго, обединени от идеята за създаването на блог. Само няколко години по-късно, но с половин милион последователи повече, техният апартамент, в който заедно работят и живеят, е и тяхната крепост. Офис, любимо място за почивка и смях, територия за творчески импровизации - всичко това се случва в едно-единствено пространство.

Две креативни жени, които са в непрекъснат диалог, два стила, които чудесно си кореспондират, и ето го резултата - естетическа приказка.





theeverygirl.com

Офис в гардероб




Възможно! Блогърът Рейчъл от Pink Peonies използва своя килер не само за дефилета, но и за работно място. Всичко е както в изряден офис, с тази разлика, че вместо досадните едноцветни папки, по рафтовете са подредени педантично дрехите й, сортирани по цвят, а бюрото й гледа към цял рафт с обувки. Страхотен начин да спестите място, но и да сте в епицентъра на перфектната модна буря.

Цветове, материи и текстури са нейната всекидневна гледка, а в случай, че умората надвие страстта по работата, лесно и бързо почивката се случва в съседната стая. 







Цветно студио




Въпреки че е есен и скоро дърветата ще заспят зимния си сън, има едно място, което е цветно 365 в годината. Това е студиото Floral Art в Съсекс, Англия, където неговата основателка Дженифър създава прекрасни букети за различни щастливи поводи. От семейство на бохеми и с опит в модата Джен стартира и блог, наречен Life in Bloom, в който всеки ден е празник. Същото празнично усещане предизвиква и интериорът на самото цветно студио, в което акцентът е вечното зелено, а детайлите са интересни “направи си сам” предмети.







lifeinbloomchicago.com

Хапка свежест




За финал на тази околосветска офисна разходка - нещо апетитно и красиво и у нас. В кухната на Сандра Алексиева, която вече познавате от срещата ни в поредицата My Style.

С финес и усещане за лекота, тя бързо се справя с предизвикателствата в кухнята и превръща готвенето в тотален тренд.



Сега, позитивно настроени, отиваме да готвим, творим и създаваме една по-приятна атмосфера на работното място. 
 

More All fashion