Следва

Козметична находка: Кокосовото масло и абсолютната истина за неговите вълшебни свойства

Древна традиция за нов живот на косата

Morphosis Sublimis е арганово олио, от което всяка капка е истинско съкровище. Богато на есенциални мастни киселини, ценни витамини и UV-филтър, формулата му е универсална и подходяща за всички нужди на косата.

Hair преди 12 години

Този продукт ни спечели не само с категоричния си ефект, но и с историята която носи. Аргановото масло е скъп и ценен продукт, който от векове се използва за лечение и разкрасяване - сигурни сме, че всяка легендарна красавица от Изтока неизменно го е използвала в ритуалите си.

Сега това можем да направим и ние, благодарение на Framesi - Morphosis Sublimis е арганово олио, от което всяка капка е истинско съкровище. Богато на есенциални мастни киселини, ценни витамини и UV-филтър, формулата му е универсална и подходяща за всички нужди на косата.

Независимо дали ще го нанесем на мокра или суха коса, или пък ще го комбинираме с някои от другите продукти на марката, резултатът няма да ни разочарова. Сухата коса става пищна, мека и гъвкава, увредените кичури се възстановяват, слабият косъм възвръща плътността си. А ние сме готови да съблазняваме.

Morphosis Sublimis от Framesi 
Цена 36 лв. за 100мл.
В специализираните фризьорски магазини на
Framesi
 

 

More Hair