Следва

Дизайнерът Пол Смит получи статуетка за изключителен принос към модата на Британските Модни Награди

Италианката в теб. От Gattinoni

Тази Италия! Колкото и комерсиално да стана да се увличаме по страната на пастата алденте, тесните улички...

 

Shopping преди 12 години

Тази Италия! Колкото и комерсиално да стана да се увличаме по страната на пастата алденте, тесните улички и Моника Белучи – ние просто не можем да спрем.



Сигурно е от усещането за история и романтика, което ни носи Ботуша или от легендите за страстта на италианските джентълмени, не знаем, но със сигурност знаем, че в Италия са едни от най-стилните и елегантни жени на палнетата.



И не, въобще не преувеличаваме, най-сладкото в случая е, че открихме тайната на това съвършенство и тя не се крие в магически помади или вълшебни талиатели, а в историята на марка, от която са се обличали принцеси и олигарси.



Целият този разкош е съчетан с възможноста да си закупите или да ви подарят при късмет- личен Ангел хранител. Да, не се шегуваме това е едно разкошно бижу, страхотен акцент към всеки тоалет с изящна и фина изработка.

Ангелите-талисмани са кабала бижута, а заедно с тях получавате приказно красива златна книжка в която може да разберете кой точно е вашия Ангел според датата ви на раждане. Това превръща този подарък от просто материален в напълно личен и типично по италиански в изключително стилен.



Марката се казва Gattinoni и е създадена преди близо 100 години от Фернанда Гатинони, а по това време при нея се обличат Одри Хепбърн, Ингрид Бергман и София Лорен.

Да, уважаеми, София Лорен - сексапилът на италианското кино, но стига история, защото вече и ти можеш да се сдобиеш с уникалните чанти и аксесоари на марката от серията “Planetarium” – космос, чийто мотиви са взети от картините на Леонардо да Винчи.



Това тотално обира точките, поне нашите, защото освен че ще държиш в ръката си неповторим аксесоар на марка със солидна история, обличала най-елегантните жени на десетилетието, ще си абсолютно забележима с мотиви от платната на великия маестро да Винчи.



Няма какво да чакаш, артикулите на марката се намират в магазин Galleria Argento, ЦУМ – етаж 1, искрено ти ги препоръчваме и се надяваме да те видим на следващото парти с новите ти покупки, за да може италианката в теб да проговори.



И не се притеснявай, довери се на думите на госпожа Фернанда Гатинони, че скуката никога не може да прекрачи прага на марката. Бъди неустоима, bella!
 

More Shopping