Следва

Банани върху палачинки и други любовни истории по френски

Приятелят HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC

В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени...

All About Life преди 12 години

HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е дългото име на един твърде красив и твърде лесен за използване лап топ, който е на път да стане твоя най-добър приятел.
Той е с теб, където и да се намираш.

Защо HP Pavilion dm1-4010sn Entertainment Notebook PC е толкова страхотен:

- В изключително партньорство с Beats HP разработва аудиосистема, която освобождава всички съвършени
звуци, създадени от музиканти и продуценти в студиото.

- Чрез промяна на материалите, както и разположението на компонентите и вентилационните отвори, HP предлага продукти, които са осезаемо по-стилни. Независимо дали използваш преносим компютър на бюрото или в движение, HP CoolSense се настройва автоматично, за да ти осигури оптимален комфорт.
Готина опция, нали?!

- Компютърът приятел има и уеб камера с висока резолюция HP TrueVision, което предполага, че ще изглеждаш фантастично при всякакво осветление, независимо дали провеждаш HD видеоразговор или заснемаш HD публикация в блог.

- Секунди те делят от това да разговаряте в Skype™, да актуализираш твоя статус или теми и да прегледаш твоя социален календар и всичко това на едно място. HP QuickWeb се зарежда бързо, а на графичното табло, което можеш да персонализираш, има място за „лепкави бележки”, калкулатор и какво ли още не.

- Системата HP ProtectSmart пък, както предполага името й, при падане „омекотява” удара върху твърдия диск, за да предпази цялата информация в него.

HP препоръчва работатата с Windows® 7, с които работят в пълен синхрон за удобство и лесно използване.

Виж показателите му на hp.com

More from View Sofia

More All About Life

Написаните желания се сбъдвали. Вижте как да изпратите писмото си до Дядо Коледа

All About Life преди 3 часа

Една от най-обичаните традиции по коледните празници е свързана с писането на писмо до Дядо Коледа. Деца от всички възрасти нетърпеливо описват мечтаните подаръци, а възрастните с носталгия се връщат към топлите и радостни спомени, когато с вълнение и старание са изброявали желанията си за това какво искат да открият под елхата

С Халите се случва чудо: двете възстановени фасади и още от процеса по реставрация

All About Life преди 2 дни

Днес имахме огромното удоволствие да надникнем в процеса по възстановяване на Централните софийски хали. Екипът на Kaufland България показа какво е свършено дотук. Гледката и усещането са вдъхновяващи.