Следва

Да готвиш в красота

Дизайн за вдъхновение: Креациите и интериорът на Джейсън Грант

Джейсън Грант е интериорен дизайнер и стилист. Работата му е базирана главно в Австралия, а първата му колекция...

All About Life преди 12 години

Джейсън Грант е интериорен дизайнер и стилист. Работата му е базирана главно в Австралия, а първата му колекция „Добре дошли в моя свят на чудесата” ни дава усещане за зима, мекота и топлина, които идват от сиви, сини и неутрални цветове със закачливи акценти в ярките тонове.

Джейсън черпи вдъхновение от цветовете на природата, а ние от него в седмичния ни дизайн. Традиционната ни петъчна доза идеи за декорация идват с пълна сила от кухнята на интериорния свежар.

Нещо старо и дървено, което може да контрастира на минималистичния ти диван в хола или да хвърлиш една жълта боя на онзи стар стол, а защо не и да сложиш остроумен надпис в кухнята - това прави освежаващият полъх на Грант.

И както винаги, ще си вземем нещо за себе си и дома, който обичаме.


 

More All About Life

Пълната забрана на реклама на хазарт в медиите е факт

All About Life преди 15 часа

Патологичното разстройство свързано с хазарт се характеризира с неконтролирани залагания, извън всякаква граница на социално-приемливата или за забавление активност, така че има сериозни последици за личността и за живота на залагащия. Хората, които страдат от хазартна зависимост може да загубят всичките си спестявания, може да се въвлекат в престъпления (кражби, подправяне на чекове, злоупотреби свързани с пари), за да си набавят нужните суми пари за техния „навик”. Много значими взаимоотношения и работата могат да бъдат загубени от пристрастените към хазарта. Това е буквално текстът, който сопираме от сайта на Министерствота на здравеопазването на Република България.