Следва

Metro Коледа в кошница "Perla"

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 12 - 18 декември

На 17 декември 1975г. е родена изумителната Мила Йовович - модел, актриса, музикант и дизайнер...

Astro преди 12 години

 ОВЕН 21.03 – 20.04

Най-хубавото развлечение – работата!

Ще ти се наложи да призовеш на помощ мъдрост и търпение, за да свършиш работата си. От понеделник до сряда по-добре се превърни в невидим, за да не привличаш негативно внимание към себе си. В четвъртък общувай деликатно, защото всяка невнимателна дума може да се обърне срещу теб. В почивните дни организирай съвместна почивка с любимия човек или веселба с приятели. Направи активна програма – дискотеки, парти, ресторанти.


ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Общувай свободно и уверено!

Качеството ти на живот през този период ще зависи от качеството на взаимоотношенията с околните хора. Всеки изпитва потребност от общуване – никой не живее на необитаем остров. Споделената радост е двойна радост, а споделен проблем е половин проблем.
Тази седмица малко се отпусни и си спомни за съществуването на приятни неща като купони и срещи с приятели на кафе. Освен това, сега си във върхова форма и ще направиш незабравимо впечатление на човек, от който си заинтересован. В края на седмицата очаквай повишена чувствителност на кожата, възможни са алергични реакции – не експериментирай с нови кремове и лосиони. Използвай само изпробвана козметика.


БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Чист въздух – добро самочувствие!


Тези дни ще ти се наложи да се сблъскаш с капризи. Най-недоволен ще бъде партньорът ти – подготви се за компромиси. Понеделник и вторник са прекрасни дни за нови планове, замисли и за начало на тяхната реализация. В сряда е желателно да не попадаш в конфликтни ситуации. Бъди внимателен в четвъртък – фалшива информация може да те обърка. През почивните дни се погрижи за самочувствието си – от него ще зависи и работоспособността ти през следващата седмица. Важен фактор за добро самочувствие е свежия и чист въздух.


РАК 22.06 – 23.07

Ако ще е вана – нека да е ароматна!

Възможно е да се почувстваш уморен от активния си начин на живот в последно време. За да влезеш бързо във форма ще ти помогнат тонизиращи вани с ефирни цитрусови масла от грейпфрут, портокал, лимон, бергамот. Няколко такива водни процедури ще възвърнат напълно силите ти. Освен това ефирните масла ще направят кожата ти мека, ще и` дадат допълнителна влага и ще подобрят циркулацията на кръвта. Имай предвид, че от някои масла е възможна алергия!


ЛЪВ 24.07 – 23.08

Не падай духом!

Възможно е да преживееш няколко тежки дни. Не изпадай в истерия. Емоционалното изтощение няма да се отрази добре на външността ти. Не си струва да отдаваш внимание на несполуките – проблемите не са нерешими. Възползвай се от съвета на звездите – намери в гардероба си дрехи в червено или розово и се обличай в тях до края на седмицата. Червеният цвят ще те вдъхнови за подвизи, а розовият ще позволи на нервите ти да се успокоят.


ДЕВА 24.08 – 23.09

Разчитай само на собственото си мнение!


За всичко що се отнася до стила – съвети не са ти нужни. Сега превъзходно можеш да се справиш с всяка задача свързана с тоалети, аксесоари и парфюми, подходящи дори за най-тържественото мероприятие. Приготви се за изненада, тъй като може да получиш неочаквана покана.
Има вероятност да ти се стоварят нерешени проблеми в отношенията с партньора. Ако се намираш на кръстопът и не можеш да вземеш окончателно решение ще се наложи да подредиш мислите си и детайлно да анализираш нещата.


ВЕЗНИ 24.09 – 23.10


Погрижи се за себе си!


Ще имаш усещането, че си изгубил чувството си за стил, без да знаеш защо. Докато не си изясниш причината – никакви предизвикателни тоалети! Ограничи се в неутрален стил при избора на дрехи и аксесоари. Разлиствай модни списания и внимателно наблюдавай хората. Не си прави изводи веднага – само трупай информация.
В петък отложи решаването на професионални проблеми и се заеми с планирането на отдих. Приятни и полезни сега ще са различни козметични процедури, затова избери хотел със собствен SPA-център или салон за красота на близо. Ще видиш как следващия понеделник ще се чувстваш на ниво.


СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Животът е толкова хубав, колкото сам си го направиш!


Стремежите ти ще се увенчаят с успех и ще се почувстваш щастлив. Остава само да пазиш и охраняваш щастието си. Можеш да насочиш отношенията в нужната за теб посока, но не забравяй да отчиташ интересите на любимия до теб човек. Ако се безпокоиш за килограмите си, имай предвид, че в борбата за стройна фигура не всички средства са добри. Плодовата салата и свежия натурален сок изчистват организма от токсини и шлаки, които пречат на храносмилането и са главен съюзник на целулита и лошия цвят на лицето


СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Най-голямата суетня е животът!

На случващото се през тази седмица гледай философски. Всичко е суета на суетите, а ти може да извлечеш нещо полезно за себе си, наблюдавайки развитието на събитията. Възможно е нещата, които си запланувал да се провалят в последната минута, но това да не те огорчава. В края на краищата ще ти се появи свободно време, така че ще можеш добре да си поспиш. Не експериментирай сега с подстрижка и нов цвят за косата – това е необходимо да се направи от стилист, който добре те познава и на който се доверяваш напълно.


КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Трудно ще ти се угоди!


Не планирай разходка по магазините – няма да намериш нищо подходящо за себе си там. Същото се отнася и за посещение на ресторанти или нощни клубове – няма да останеш доволен нито от менюто, нито от програмата. Тази седмица прекарай повече време у дома. Тъй като и от външността си също няма да си доволен – занимай се с нея. Маски, вани..... ти знаеш какво да направиш. Ако ти се приискат свежи еротични преживявания има два начина. Първият – изобрети нещо феерично и разиграй нов любовен сценарий с постоянния си партньор. Втория – остави предразсъдъците настрана и потърси нови усещания.


ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не изпадай в крайности!

В близките няколко дни ще се нуждаеш от чувство за мярка. Стремежът към съвършенство и сляпото следване на модните тенденции ще те накара да отидеш в крайности. В резултат може да изглеждаш меко казано нелепо. Разхождайки се по магазините и мерейки нови неща, не забравяй хубаво да се погледнеш в огледалото и да прецениш доколко добре ти стоят. Вслушвай се в приятелските забележки – сега това няма да ти навреди.



РИБИ 20.02 – 20.03 

Минерална вода – извор на красота!


В началото на седмицата събития в личния ти живот ще ти позволят да се отърсиш от илюзии и измислени идеали. Подготви се за това, защото може да се окаже, че е твърде болезнено за теб.
Тези дни опитай да прекараш в тясна връзка с негазирана минерална вода – напълно изключи останалите напитки. Измивай лицето си също с минерална вода – това ще се отрази идеално на кожата ти. Ако резултатите те впечатлят, започни редовно да си правиш такава „водна” седмица. Прибавиш ли към този начин на живот и здравословно хранене – например преимущество на морски продукти – ще се почувстваш чудесно!
 

 

More Astro