Следва

Don’t forget to buy: Редакторски списък на нещата, без които не можем на Коледа 3

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на сп. EVA Милена Попова

В последните години се опитвам да опростявам нещата. Не правя дълги списъци за Коледното пазаруване, не...

All fashion преди 12 години

В тази много коледна поредица, ти представиме сред море от коледни надежди, мечтания и чисто женски глезотийки дамите, които ръководят най-солидните списания у нас. И ние, и те, знаем какво искаме за Коледа, както вероятно и ти!

Едно сверяване на часовника обаче никога не е излишно, особено ако на разположение са вдъхновението и личните шопинг стремления на жени, заети, точно както нас, ежедневно с мода, стил, тенденции, и изумително количество изкушения.

Каква е есенцията, какво е вежното и кое е това, в което главните редактори на модните списания на българския пазар ще инвестират и ще превърнат от мечта в реалност, чети в специалната ни поредица, която завършваме с  Милена Попова, Главен редактор на сп. EVA.

Ето какво сподели пред View Sofia Милена за вълненията и удоволствията около този вълшебен празник, какво включва задължителният й коледен списък с желания тази година:

"В последните години се опитвам да опростявам нещата. Не правя дълги списъци за Коледното пазаруване, не правя седем степенно меню, ако имаме гости, не се напъвам да направя “незабравим празник”, защото е много уморително. А и забелязвам, че колкото по-просто живея, толкова по-голямо удоволствие получавам от мига.
И така, ето какво ще направя за тази Коледа.

За украсата: коледен венец от живи клонки, истинска елха в саксия и още стъклени играчки, които ще прибавя към миналогодишните. Мразя пластмасовите играчки, направени в Китай и продавани у нас в гръцките магазини. А в двора ни в Драгалевци вече има малка горичка от засадени през януари коледни елхички. Тя ми дава чувство за вечност. Не мога да си представя, че ще украся пластмасова елха. Предпочитам пред нея едно клонче, но живо.
Вече купих десетина големи свещи с цвят на сметана и аромат на ванилия от Ikea.

За менюто: няколко бутилки хубаво червено вино и бутилка френско шампанско, например Louis Roederer . Различни видове зелени салати, авокадо, чери домати, пармезан. Ориз арборио и скариди за ризото със скариди като предястие, месо за основно. Сладкиши от “Слънце и луна” и ако нямам време да направя сама- хляб пак от там. Плодове и газирана вода. Кутия шоколадови трюфели.

За себе си: рокля, която задължително е семпла и в никакъв случай черна. Плюс билети за танцовото флменко шоу Cambio de Tercio в НДК.

За любимите ми хора: малкият ми син ще получи бижу от бирени капачки, което открих в един концептуален магазин, а големият – парфюм. Като се пръсне върху кожата, образува нещо като синьо мастило, което след секунди изчезва."
 
Виж всички от поредицата:

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Harper's Bazaar България Милена Алексиева

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Glamour България

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на ELLE България, Мария Георгиева-Савова

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на сп. Joy Петя Бондокова

Моят Christmas Shopping List: Главният редактор на Grazia България Поли Александрова
 

More All fashion