Следва

We Love: Красотата на истинските неща. Дневниците SACOS DE PAPEL

Какво има в торбата с покупки на модните блогъри: Васил Божилов от Web-a-porter

И тази година планирах коледните покупки от рано и вече знам какво искам и от къде да го купя...

Shopping преди 12 години

Ако има хора, които да знаят поне от месеци какво ще си купят от предстоящите за сезона намаления, то това са кликата, наречена модни блогъри, посветили всяка свободна минута от времето си на своята най-голяма страст - модата и преобличането - буквално и преносно.

Милиони са навън, а десетки на наша територия, макар че е много трудно да ги локализираш, защото не влизат в рамките родно или чуждо.

За да ни подскажат в изобилието от Коледни подаръци, желания и последни покупки за какво чисто модно и практично си струва да похарчим пари този сезон или година, поканихме блогърите в една много идейна, истинска шопинг поредица.

И тъй като все пак българските представители са ни доста по-интересни от всички останали, подбрахме най-вдъхновяващите на родна територия. Повече от десет, от днес до догодина, всеки ден, всеки един от тях ще споделя с нас своя списък с топ неща, които е чакал, мечтал и анализирал до момента на намаленията.

А ето какво има в торбата на Васил Божилов от Web-a-porter
:



И тази година планирах коледните покупки от рано и вече знам какво искам и от къде да го купя.

1. Първото, което ще купя е един t-shirt на Bottega Veneta, в който се влюбих преди няколко седмици. И сега, когато вече е намален си заслужава инвестицията. Черен е, класически, може да се носи с всичко.

2. Тази зима съм вманиачен на тема карирани ризи и тази риза ZARA ще е една от добрите ми покупки. Имам същата в синия й вариант и е страхотна.

3. Смятам да направя инвестиция в палто. Харесвам идеите на Wooyoungmi, а това палто ще мога да го ползва дълго време. И цената по време на разпродажбите ще е добра.

4. Имам лека мания по обувките и тази зима съм харесал Ann Demeulemeester Raf Simons, които си заслужават всяка стотинка. Добрият дизайн и високото качество са основни критерии при избора на обувки, а и двата модела отговарят на тях.

5. Освен тези неща, смятам да си купя класически модел слънчеви очила и няколко basic неща - бели ризи, чери пуловери и жилетки. По-добре да се купуват по време на намаленията.

6. Към шопинг листа си съм включил няколко книги, един парфюм, който мирише на тамян и дребни подаръчета за близки и приятели, които вече раздадох.
 

More Shopping